Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: "Ben maçtan önce başkanın odasındaydım. Normalde hiç yaptığımız şeyler değil bunlar. Ben bir şey diyemiyorum artık ama çok ümitliyim. Bunu da inşallah başkanımızın ağzından yakın zamanda hep beraber duyacağız."
Terim: "Bundan sonraki bölümde teşekkürler zinciri olacak. İnşallah işler bittikten sonra bu teşekkürleri edeceğiz. Sadece şikayet değil takdir de edebiliriz."
Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Hatta belki de çok kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Herkes o kadar ileriye gidiyor artık."

baya saglam transferler geliyo ha

diagne-pato-savanier-emre mor bekliyoruz
Sergen diye diye getireceksin savanieri :)

Terim: "Ben maçtan önce başkanın odasındaydım. Normalde hiç yaptığımız şeyler değil bunlar. Ben bir şey diyemiyorum artık ama çok ümitliyim. Bunu da inşallah başkanımızın ağzından yakın zamanda hep beraber duyacağız."
Terim: "Bundan sonraki bölümde teşekkürler zinciri olacak. İnşallah işler bittikten sonra bu teşekkürleri edeceğiz. Sadece şikayet değil takdir de edebiliriz."
Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Hatta belki de çok kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Herkes o kadar ileriye gidiyor artık."

baya saglam transferler geliyo ha

diagne-pato-savanier-emre mor bekliyoruz

hqdefault.jpg

Luyindama muazzam olur be. Tam bir azman. Yaşı da genç.

2 seneye 15'e kitleriz.

MaiconLuyindama
Maicon için Galatasaray'a Japonya'dan bir teklif geldi. Eğer ttransfer 6 milyon euro civarında bir bonservis geliri ile gerçekleşir ve yetişirse Galatasaray'ın hedefi Standard Liege'de forma giyen Luyindama'yı kadrosuna katmak
@sporarena

Terim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."

bu acıklamadan anlaşılmaycak bişey mi var?100 kere koyduk hala di santo diyosunuz
Muslera takibe başlamış

Şu di santo leşi bizim dışımızda birine imza mı atıyor ne halt yapıyorsa yapsında kurtulalım şundan.

Terim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."

bu acıklamadan anlaşılmaycak bişey mi var?100 kere koyduk hala di santo diyosunuz
Muslera Di Santo’yu takip etmiş vs diyenler var.Biz Fatih hocanın sözüne güveniyoruz,yönetime güvenmiyoruz.

Di santio’ya hala nasıl inanıyorsunuz yavv adam bugun yunusun attıgı gol toplamını 60 macta atmıs. Nasıl imkan veriyorsuz hala bu transfere

IN
Diagne = 10 M + Eren
Mitroglou = 500 K Kiralama
Luyindama = 6 M

OUT
Maicon - 6 M

Üst düzey olur

Aga bırakın yedek olarak geliyorsa gelsin Di Santo. Gayette iş görür ama önemli olan as forvet kim olacak. O isim tartışmasız biri olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt