Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.558
- 26.360
- 2.083
2 gun kalmis, Standard Liege kapiyi 10 milyondan acar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen diye diye getireceksin savanieriTerim: "Ben maçtan önce başkanın odasındaydım. Normalde hiç yaptığımız şeyler değil bunlar. Ben bir şey diyemiyorum artık ama çok ümitliyim. Bunu da inşallah başkanımızın ağzından yakın zamanda hep beraber duyacağız."
Terim: "Bundan sonraki bölümde teşekkürler zinciri olacak. İnşallah işler bittikten sonra bu teşekkürleri edeceğiz. Sadece şikayet değil takdir de edebiliriz."
Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Hatta belki de çok kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Herkes o kadar ileriye gidiyor artık."
baya saglam transferler geliyo ha
diagne-pato-savanier-emre mor bekliyoruz
Terim: "Ben maçtan önce başkanın odasındaydım. Normalde hiç yaptığımız şeyler değil bunlar. Ben bir şey diyemiyorum artık ama çok ümitliyim. Bunu da inşallah başkanımızın ağzından yakın zamanda hep beraber duyacağız."
Terim: "Bundan sonraki bölümde teşekkürler zinciri olacak. İnşallah işler bittikten sonra bu teşekkürleri edeceğiz. Sadece şikayet değil takdir de edebiliriz."
Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Hatta belki de çok kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Herkes o kadar ileriye gidiyor artık."
baya saglam transferler geliyo ha
diagne-pato-savanier-emre mor bekliyoruz
Luyindama

Muslera takibe başlamışTerim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."
bu acıklamadan anlaşılmaycak bişey mi var?100 kere koyduk hala di santo diyosunuz
alan arafta mı kaldı özgür renkdaşaldik aldik
Muslera Di Santo’yu takip etmiş vs diyenler var.Biz Fatih hocanın sözüne güveniyoruz,yönetime güvenmiyoruz.Terim: "Şundan emin olabilirsiniz, Galatasaray'a almak için kimseyi aldırmayız. Buna müsaade etmeyiz. Aldığımız oyuncuların bize katkı sağlayabilecek oyuncular olmasını istiyoruz, onun için uğraşıyoruz."
bu acıklamadan anlaşılmaycak bişey mi var?100 kere koyduk hala di santo diyosunuz
Burayı mı takip ediyon lan Naci?
alsın,ülkeye gelmişMuslera takibe başlamış
adamlar napsin, aldiklarina sukur
Arafta kaldi. Bu konu icin kusura bakmayin yanlis bilgiden ziyade farkli sartlardan olacak is olmadialan arafta mı kaldı özgür renkdaş