Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray sonunda Alan'a kavuştu! Pürüzler giderildi. Açıklanması artık an meselesi. Brezilyalı futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis ödenecek. Yıllık 4.5 milyon Euro'dan 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak!

********************* spor

İmza parası içinde 4,5 m eurodur. Bonservis işin içinde değildi başta. 3,5 m euroya okey demişler bizimkiler.

Herkes A Sporun haberini beklemiş herhalde, hayırlı olsunlar havada uçuşuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel kadromuz var
Daha belhanda emre nagatomo gelicek.
Ndiaye fernando donk
Alan - Sinan - tetteh
Serdar affedilirse
Serdar - semih - marcao - maicon mariano linnes

Bu kadro bu kondisyoner ile kendi kendine bi salaklık yapmazsa sampiyon olur.
Yan tarafta Imparator var
50 bin Galatasaray taraftarı var
Iste bunları akıl edemeyecek beyinsiz bir yönetim ekibi var

Sözümde duruyorum iğrenç espriyi ilk ben yapıcam.

ALANdayız :)

Emre kaplan

Maliyeti şu asamada hesaplamak yersiz
2 oyuncu seni sampiyon yapar
Uzun vadede sinanla tıkanıp kalırsın
Sampiyonluk demek sıcak para demek sampiyonlar ligi demek

ALAN BONY

NE DIYORSUNUZ BUNLAR RDASLARIM???

Evet ama bu sezon kac Gol atti? Baya Formsuz bir sezon gecirdi ve son donemde piyasasi cok dustu, ve bizde ise klup vergiyi oduyor. 15% civarinda, belki Marseille 4m euro nakit vermistir, bilmiyorum ama pek sanmam
Tamam işte renktaş ben de diyorum ki sen Marsilya'nın vereceği parayı verirsen adam orayı tercih eder. Senin onların vergili yarım yıllık 4 verdikleri yerde vergisiz 5,5 falan vermelisin ki adam seni tercih etsin. Biz kendimizi çok ama çok yükseklerde görüyoruz maalesef. Normal bir Avrupalı oyuncu için Marsilya bizden daha büyük bir kulüptür ve aynı parayı verirsen oyuncuların %90'ı Marsilya'yı tercih eder. Bundan bahsediyorum. Keşke onların vergili yıllık 8 verdiği oyuncuya biz kemiksiz 3.5 falan verdiğimizde gelse. Ama yok öyle bir dünya düzeni.

Swansea teknik direktörü Graham Potter, Bony’nin Galatasaray’a transfer olasılığı sebebiyle kadro dışı kaldığını açıkladı.

Akıyor mübarek akıyor.
Bonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Alan - Bony OHA

Bony yi çok istiyorum... Biraz da "İsim oyuncular" gelsin... Ayrıca Premier League den oynayanlar kolay oynuyor bizim lig de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt