- 30 Kasım 2008
- 9.506
- 3.760
- 1.748
bu gece uzun olur aga.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi mi acaba
Tetteh'i ilk duyuran bu profildi.. ne kadar güvenilir onu bilemem
Bipspor hadi oğlum hadi hadi hadi
Tamam işte renktaş ben de diyorum ki sen Marsilya'nın vereceği parayı verirsen adam orayı tercih eder. Senin onların vergili yarım yıllık 4 verdikleri yerde vergisiz 5,5 falan vermelisin ki adam seni tercih etsin. Biz kendimizi çok ama çok yükseklerde görüyoruz maalesef. Normal bir Avrupalı oyuncu için Marsilya bizden daha büyük bir kulüptür ve aynı parayı verirsen oyuncuların %90'ı Marsilya'yı tercih eder. Bundan bahsediyorum. Keşke onların vergili yıllık 8 verdiği oyuncuya biz kemiksiz 3.5 falan verdiğimizde gelse. Ama yok öyle bir dünya düzeni.Evet ama bu sezon kac Gol atti? Baya Formsuz bir sezon gecirdi ve son donemde piyasasi cok dustu, ve bizde ise klup vergiyi oduyor. 15% civarinda, belki Marseille 4m euro nakit vermistir, bilmiyorum ama pek sanmam
ALAN BONY
NE DIYORSUNUZ BUNLAR RDASLARIM???

BonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyySwansea teknik direktörü Graham Potter, Bony’nin Galatasaray’a transfer olasılığı sebebiyle kadro dışı kaldığını açıkladı.
Akıyor mübarek akıyor.
Tanrı rakiplerimize yardım etsin çünkü onlar etmeyecek.ALAN BONY
NE DIYORSUNUZ BUNLAR RDASLARIM???