Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'yi almaz bizimkiler, hele o kadar para verip alacaklarını düşünmüyorum. Anlayın artık Forvet transferi falan yapmayacağız.

Abim bu kadar net konusman bildigin bir olaydan ibaret midir yoksa öyle bir his mi ? .. yani forvet almayacagiz diyorsun da.. bunu son günler bir iki sefer daha söylemistin.. saygilar

Diagne'yi almaz bizimkiler, hele o kadar para verip alacaklarını düşünmüyorum. Anlayın artık Forvet transferi falan yapmayacağız.
bencede.
forvet almadılar+takımın kritik as oyuncularını sattılar+güc kaybettik+elde 15 milyon civarı havaya ucacak para var

hoca akşam neler diyecek tahmin bile edemiyorum.

Ulan sen kimsin de parası pulu yok diyorsun hiyar Galatasaray istese Kasımpaşa'yı satın alır atkafası

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
300 bin Euro’luk topçuya 15 milyon Euro fiyat biçmeleri de apayrı bir komedi.
Edit:Pardon 650 bin Euro imiş.Bu yavşaklar bedava almış.
Bedavaya aldıkları çöpü 15 milyona kakalayacaklar.Vay *********************.

Kimse yazmaz #AcıkMertKorkusuz yazar! "Türk futbolunun son dönemdeki en büyük bilmecesi, milyonlarca taraftarı olan üst düzey gelirlere sahip Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın parası yok ama Başakşehir ve Kasımpaşa'nın parası var" AmkSpor on Twitter

BİR ********************* (AÇIK MERT KORKUSUZ) KADAR KULUBÜ SAVUNAMIYORSUNUZ BU YÜZDEN YÖNETİM İSTİFA

Dün akbilspor ve bugün paşa kulüplerinin başkanları bize laf attı. Yüzyıllık camia ne hale geldi içler acısı resmen.

Kasimpasayi biz adam ettik, muhtemelen biz olmasak batarlardi. Her sene 3-5 m harac veriyoruz resmen.

Bu Kasimpasa ve basaksehirin bir yerleri kalkmis, biri bize fakir fukura muamelesi yapiyor ve digeride bariyer gibi laflar atiyor. Ciddi siz kimsiniz, milletin vergisi ile ve parasiyla kurulmus siradan camiasiniz. Kac tane taraftariniz var, hirsizlar..

Walla turk futbolu bitmis, yarin fenerbahcenin durumuna bizde dusebilirz, zaten o yoldayiz. Kasimpasa ve basaksehir ve diger Devlet yalakasi takimlarin kurdugu bir lig olacak. Ulkede ne tuz ne tat biraktilar, futbolu bile kendi oyuncagi yaptilar. Dini kullanip milleti kendine kole yaptilar.

O eski futbol tadi yok, sampiyon olsak ne yazar? Basaksehir ve Kasimpasa ilemi cekisecegiz?

son 2 yönetim "yok artık o kadarını da yapmazlar" dediğimiz herşeyi bize yaşattı hem de 4k olarak!!!!

Biz tettehi alamayız aga adam zımbalıyor. Kieve çaktı şimdi tutamadılar

Başkanımız da görünmüyor
Başkanımız anca teşekkür eder.
Rıza denen dingile bile haddini bildiremedi.
Beyefendilik beyefendilik anca.
Ne işe yarıyor beyefendilik.
TFF hakkını yiyor sonra.
Aysal Basket takımını sahaya çıkarmamıştı be.

baskan carsamba günü ufak bir rahatsiz olmus dün sondakika falan filan, sirf gazimizi almak icin bu oyunlar, KANMAYIN VE BUGÜN O STATDA TEPKI BEKLIYORUM!!!!

Başkanımız anca teşekkür eder.
Rıza denen dingile bile haddini bildiremedi.
Beyefendilik beyefendilik anca.
Ne işe yarıyor beyefendilik.
TFF hakkını yiyor sonra.
Aysal Basket takımını sahaya çıkarmamıştı be.

Evet Aysal basket takımını çıkartmamıştı ama taraftardan büyük satış yedi o maç.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet alamayacaklar gibime geliyor. Eren’i affederler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt