Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli olsun
images%20(5).webp

Hocam adamlar 10 yıldır bütün büyüklere kan kusturdular. Hiçbir büyük karşılık veremedi adamlara. Adamlar gelene 4 gidene 5 attılar. O yüzden de doğal olarak kalktı bir yerleri. Sen gidip adamları kendi sahalarında 4 atıp yenseydin 4-5 yıldır böyle sesleri çıkmayacaktı.
10 yildir büyük takimlara kan kusturuyorlar orasi dogru, ama gelene 4 gidene 5 attiklari kismina katilmiyorum renktas. Onu maalesef sadece bize yapiyorlar, son senelerde bu yavsaklara iki kez 4-0 ve bir kez 5-1 yenildik. Diger büyüklere bu kadar fark atamiyorlar.

5 gün kaldı hala gelen giden yok. Küfür etmek bir Şubat'ta bir günlüğüne serbest olabilir mi sevgili forum yöneticileri eğer transferler yapılmazsa?

Seviyeyi yükseltelim lütfen

1548507397602.webp

10 yildir büyük takimlara kan kusturuyorlar orasi dogru, ama gelene 4 gidene 5 attiklari kismina katilmiyorum renktas. Onu maalesef sadece bize yapiyorlar, son senelerde bu yavsaklara iki kez 4-0 ve bir kez 5-1 yenildik. Diger büyüklere bu kadar fark atamiyorlar.

Ben Trabzon’u da büyükten saydım renktaş. Yani dediğin gibi son 3 yılda fark yersen adamların sahasında böyle taştaş geçerler işte. Mesela bunlar Arena’da bize 3-0 4-0 4-1 falan yenilse bir daha ağızlarını açamazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk (11):Muslera- Nagatomo- Marcao- Serdar - Mariano - Ndiaye- Fernando - Alan - Onyekuru- Belhanda- Tetteh... Yedekl(11):İsmail Ç. - Emre Taşdemir-Maicon - Gökay - Linnes- Donk-Atalay-Feghoulli-Emre Akbaba- Yunus-Sinan..... Nasıl olur arkadaşlar??

Başakşehir dalga geçiyor
Diagne dalga geçiyor
Kasımpaşa dalga geçiyor

Sırada ne var bakalım.

Gundemdekilerden pato haric alan dahil hicbiri taraftarın atesini söndüremez yüksek çok maaşlı birini görmek istiyoruz artik!

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum ben bütün paranın Patoya gömülmesi taraftarıyım
10 miyona 6 aylık kiralasalar bile ses etmem mesela
Her yerden kazığı yiyoruz zaten biraz da Patoya akıtalım
Hem üç beş maç adam gibi topçu izlemiş oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt