- 29 Ağustos 2009
- 38.376
- 34.117
- 3.243
Hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yildir büyük takimlara kan kusturuyorlar orasi dogru, ama gelene 4 gidene 5 attiklari kismina katilmiyorum renktas. Onu maalesef sadece bize yapiyorlar, son senelerde bu yavsaklara iki kez 4-0 ve bir kez 5-1 yenildik. Diger büyüklere bu kadar fark atamiyorlar.Hocam adamlar 10 yıldır bütün büyüklere kan kusturdular. Hiçbir büyük karşılık veremedi adamlara. Adamlar gelene 4 gidene 5 attılar. O yüzden de doğal olarak kalktı bir yerleri. Sen gidip adamları kendi sahalarında 4 atıp yenseydin 4-5 yıldır böyle sesleri çıkmayacaktı.
Raportladim.sen babanı adam ettiysen bu şempanze de fatih terim'i adam eder.
Niye raporladin adamiRaportladim.
Enjoy ban.
Bu herif hamsilerin kapısından döndü nasıl yav.
var ozel sebeplerim dostum bi cezasi gelsin burda aciklayacagamNiye raporladin adami
10 yildir büyük takimlara kan kusturuyorlar orasi dogru, ama gelene 4 gidene 5 attiklari kismina katilmiyorum renktas. Onu maalesef sadece bize yapiyorlar, son senelerde bu yavsaklara iki kez 4-0 ve bir kez 5-1 yenildik. Diger büyüklere bu kadar fark atamiyorlar.
Ersin özür dilerse affeder misinvar ozel sebeplerim dostum bi cezasi gelsin burda aciklayacagam
Dostum ben bütün paranın Patoya gömülmesi taraftarıyımGundemdekilerden pato haric alan dahil hicbiri taraftarın atesini söndüremez yüksek çok maaşlı birini görmek istiyoruz artik!
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biliyorsun bu konu benim icin cok hassas ama neden olmasin renkdas.Ersin özür dilerse affeder misin
Ben de bu isimler arasi patoyu isterim ya da cagneDostum ben bütün paranın Patoya gömülmesi taraftarıyım
10 miyona 6 aylık kiralasalar bile ses etmem mesela
Her yerden kazığı yiyoruz zaten biraz da Patoya akıtalım
Hem üç beş maç adam gibi topçu izlemiş oluruz
adama ozelden yazsanaErsin özür dilerse affeder misin
@ERSİN USLU adamin bam teline dokunmussun rtas ama dedigini yaparsan affedebilirmisbiliyorsun bu konu benim icin cok hassas ama elimi ayagimi opup ben bes paralik... seyin tekiyim dese neden olmasin renkdas.
saat 17'e kadar zamanin var ersin@ERSİN USLU adamin bam teline dokunmussun rtas ama dedigini yaparsan affedebilirmis