Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Kutahya Valisi
siyasete de ne adamlar giriyor arkadas.. eyvallah abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutahya Valisi
kendisi sorunlu bir arkadasimizdirbu nerenin baskani ? ciddi ciddi soruyorum .. bu genconun belli ki bir gecmisi varinsider diyebiliriz forumun.. özelden de aciklayabilirsin.. eyvallah
![]()
Neden demedim renktaş.. Ne kadar dedim. Ben baya gerginim şahsen.. Akşam yıkılır buralar..gergin olmamızın sebebi beceriksiz yönetim transferin bitmesine 5 gün kaldı en az 2 forvet lazım bırak bu beceriksizler forvet almayı marketten iki tane ekmek alamaz o kadar beceriksiz vizyonsuz ve artniyetliler
bu adami istemeyen futboldan anlamiyordur kanka guven bana bu konudaben izlemedim de gavurlar turşu fıçısı gibi götü kalkmıor yazmış
ft hocam adam eder mi
bu adami istemeyen futboldan anlamiyordur kanka guven bana bu konuda
charlie austin fatih terimi adam eder
Teşekkür ederim kral.Dün akşamdan beri Galatasaray fotoları paylaşarak aklınca taraftarla taşşak geçmeye çalışıyordu.
Bu ********************* yeni bir hesap açıp takipçi sayısını 25 binlere kadar çıkarmış.
Ancak işi uyanan taraftarlar yavşağı spam manyağı yaparak hesabı uçurmuşlar.
Neden demedim renktaş.. Ne kadar dedim. Ben baya gerginim şahsen.. Akşam yıkılır buralar..
15 milyonu gözden çıkarırsak sırtında getirir Florya'ya. Geçsin bu ucuz ayak oyunlarını.Yahu bizim kasamızda kullanabileceğimiz 15 milyon yok mu? Diagne'yi alacak paraları yok dediğine göre 15 milyona Diagne gibi ligin içinden geçen adamı vermem diyor işte.
Bu balotelli çakmasına bende hiç ısınamadım öyle 10 milyonlara falan hayatta değmez isterse 40 gol atmış olsun
geliorum sucuklar bendenBu nöbeti Florya önüne taşıyalım ateş falan yakar sucuk mangal da yapariz
Haydaa hesabı neden kapattı şimdi bu??
fanatik austin yazmisda. hani ne kadar fanatik fanatik olsa insan yine charlie austin nasil harika bir transfer oldugunu dusunuyo
ver agzima ver ver ver vergeliorum sucuklar benden
aç ağzını uçak geliorver agzima ver ver ver ver