Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse yazmaz #AcıkMertKorkusuz yazar! "Türk futbolunun son dönemdeki en büyük bilmecesi, milyonlarca taraftarı olan üst düzey gelirlere sahip Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın parası yok ama Başakşehir ve Kasımpaşa'nın parası var" AmkSpor on Twitter

BİR ********************* (AÇIK MERT KORKUSUZ) KADAR KULUBÜ SAVUNAMIYORSUNUZ BU YÜZDEN YÖNETİM İSTİFA
Yalnız hocam ********************* Sözcü grubuna bağlı bu yüzden hükümetin ne kadar yalakası varsa saldırıyor. İlla bizi savunmak için yapılan bir şey değil bu açıklama. He tabii bize yakın bir gazete ama şu açıklama tamamen siyasi. Hoşuma gitti. :)

adam troll
1548505106700.webp

Akşam yenilirsek buralar alev alır alevv.. Burnuma kan kokusu geliyor..

fanatik austin yazmisda. hani ne kadar fanatik fanatik olsa insan yine charlie austin nasil harika bir transfer oldugunu dusunuyo

Diagne ye içi ısınmayan birtek ben iyim bilmiyorum. Ama buna vereceğimiz parayla Tetteh Ekele ve Alan üçlüsünü alabilir miyiz acaba. Ama yine aynı sorun var önümüzde.. Bunu yönetim becerisi nerede?

Genoa piateki 4,5m euro alip parlatti, bizde boyle oyuncular bulmaliyiz. Diagneye 14m euro vermek enayiliktir, 2m euro bile etmez. 6,7 tane penalti golu atmis ve backgroundu yok. Gelecek sezon oda donk eren gibi olur. Kasimpasaya daha nekadar para verecegiz, ha bire kazik yediler. Birde veysel sarida vardi

Yalnız hocam ********************* Sözcü grubuna bağlı bu yüzden hükümetin ne kadar yalakası varsa saldırıyor. İlla bizi savunmak için yapılan bir şey değil bu açıklama. He tabii bize yakın bir gazete ama şu açıklama tamamen siyasi. Hoşuma gitti. :)

Benim siyasetle işim olmaz daha önceden de kulüp adına savunan twittleri mevcut transfer konusunda mesela inceleyebilirsiniz

League uzun bir marathon

evet öyle reis i cund .. yalniz sunu da belirtmek lazim ki.. Basak bu sene daha bir baska oynuyor.. nasil desem daha saglam daha kontrollü.. diger sezonlara bakarak o sonuncu periodda ki düsüslerini yasayacaklarini beklemiyorum bu sefer acikcasi.. bakcaz görcez umarim hep birlikte Mayislar yine bizim olur :)

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz: Galatasaray’ın Diagne’yi alacak parası yok. Haberler yalan.

Aysal olucaktı çıkıp devlet destekli yalakaların bizim paramız hakkında konuşması çok garip tarzı bi açıklama yapar şunları sustururdu da nerdeee..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafa yı delircem.

Futbol da çok basit bir kural vardır.
Tutan ile atanın iyi olacak

Dahi sağ bek, orta saha, kanat olmaz Neyse ..ama bu oyundaki en önemli mevki olan Santrafor nasıl olur da Sıfır çekiyoruz ?!?!?!?!?£^¢€%££^€°€%

Hocam adamın dediğini nasıl anlamadın. Adam Galatasaray'ın parası yok demiyor. Diagne'yi 15'e falan bırakmayız diyor.
15'e bırakmayız demiyor, rakam zikretmemiş. Daha çok "geçirebildiğim kadar geçirmenin peşindeyim" diyor gibi. 15 milyonu falan geçsin, kendi de biliyor gerçi olmayacağını. Zaten bunun herhangi bir söz hakkı da yok, kukla işte.

Benim kızdığım nokta, algı oyunu yaparken "Galatasaray'ın parası yok" diye saçmalaması.

Kasımpaşa ya koymak farz oldu bu sene. En az bir 3:0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt