Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gösterişi seviyor zaten uyarılara rağmen her golden sonra goril maskesini takıp sarı yiyor

Baskandan aciklama

1548505519106.webp

Ne kadar Fener’e kızsak bile 100 küsür yıllık rakibimiz.Ama bu malum partinin el altından desteklediği Yavşakşehir ve k.paşa kim oluyor ki Galatasaray ile dalga geçiyor.Daha önce sarmıyor diye dalga geçen bu karaktersizlerdi.Bunlara müsade edenler asıl kabahatli.
Hocam adamlar 10 yıldır bütün büyüklere kan kusturdular. Hiçbir büyük karşılık veremedi adamlara. Adamlar gelene 4 gidene 5 attılar. O yüzden de doğal olarak kalktı bir yerleri. Sen gidip adamları kendi sahalarında 4 atıp yenseydin 4-5 yıldır böyle sesleri çıkmayacaktı.

Diagne ne paylaştı arkadaşlar
Dün akşamdan beri Galatasaray fotoları paylaşarak aklınca taraftarla taşşak geçmeye çalışıyordu.
Bu ********************* yeni bir hesap açıp takipçi sayısını 25 binlere kadar çıkarmış.
Ancak işi uyanan taraftarlar yavşağı spam manyağı yaparak hesabı uçurmuşlar.

Benim siyasetle işim olmaz daha önceden de kulüp adına savunan twittleri mevcut transfer konusunda mesela inceleyebilirsiniz
İncelemeye gerek yok zaten yukarıda yazmışım bize yakın bir gazete diye. Biliyorum yani o yapılan lehimizdeki haberleri. Ama *********************, Sözcü, Skor, Korkusuz hükümetin düşmanı olan medya kuruluşları. O yüzden o deminki tweet. Çünkü o tweette sadece bizi değil Fener ve Beşiktaş'ı da savunmuş dikkat edersen.

15'e bırakmayız demiyor, rakam zikretmemiş. Daha çok "geçirebildiğim kadar geçirmenin peşindeyim" diyor gibi. 15 milyonu falan geçsin, kendi de biliyor gerçi olmayacağını. Zaten bunun herhangi bir söz hakkı da yok, kukla işte.

Benim kızdığım nokta, algı oyunu yaparken "Galatasaray'ın parası yok" diye saçmalaması.
Yahu bizim kasamızda kullanabileceğimiz 15 milyon yok mu? Diagne'yi alacak paraları yok dediğine göre 15 milyona Diagne gibi ligin içinden geçen adamı vermem diyor işte.

Niye kapattırdılar ki Diagne 'nin hesabını ?

Ulan yalan olsa bile nasıl güzel oyalanıyorduk işte kendi kendimize, hem belki gerçek ? belki adam Galatasaray 'a gelmek için mesaj gönderiyordu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt