Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.319
- 41.933
- 3.413
Yarrrrrrpak kimildamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam adamlar 10 yıldır bütün büyüklere kan kusturdular. Hiçbir büyük karşılık veremedi adamlara. Adamlar gelene 4 gidene 5 attılar. O yüzden de doğal olarak kalktı bir yerleri. Sen gidip adamları kendi sahalarında 4 atıp yenseydin 4-5 yıldır böyle sesleri çıkmayacaktı.Ne kadar Fener’e kızsak bile 100 küsür yıllık rakibimiz.Ama bu malum partinin el altından desteklediği Yavşakşehir ve k.paşa kim oluyor ki Galatasaray ile dalga geçiyor.Daha önce sarmıyor diye dalga geçen bu karaktersizlerdi.Bunlara müsade edenler asıl kabahatli.
Bayern den 5 yiyecek, gerçek bir Stuttgart'lı olacak, siftahı yapar
Dün akşamdan beri Galatasaray fotoları paylaşarak aklınca taraftarla taşşak geçmeye çalışıyordu.Diagne ne paylaştı arkadaşlar
ben izlemedim de gavurlar turşu fıçısı gibi götü kalkmıor yazmışbizde kendisini bulur diye dusunuyorum kanka bu sene 20 dk felan izledim gayet iyidi ama senelerdir takip ediyorum austini az qpr zamanindan beri
Geç kaldın
Yinede Türkiye standartlarının üzerinde bir oyuncu, şahsen ben beğeniyorum. Aklı olan şutu olan bir 10 numara diye biliyorum.Cok ekstrem bir oyunca degil bence Adem
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarrrrrrpak kimildamiyor
bu nerenin baskani ? ciddi ciddi soruyorum .. bu genconun belli ki bir gecmisi varinsider diyebiliriz forumun.. özelden de aciklayabilirsin.. eyvallah
![]()
İncelemeye gerek yok zaten yukarıda yazmışım bize yakın bir gazete diye. Biliyorum yani o yapılan lehimizdeki haberleri. Ama *********************, Sözcü, Skor, Korkusuz hükümetin düşmanı olan medya kuruluşları. O yüzden o deminki tweet. Çünkü o tweette sadece bizi değil Fener ve Beşiktaş'ı da savunmuş dikkat edersen.Benim siyasetle işim olmaz daha önceden de kulüp adına savunan twittleri mevcut transfer konusunda mesela inceleyebilirsiniz
Bi forvete görunsem kendime gelecemde. Forvet yok. Nerde bu forveeeeetttGeçmiş olsun renktaş 1 doktora görünmeniz gerekiyor.
Yahu bizim kasamızda kullanabileceğimiz 15 milyon yok mu? Diagne'yi alacak paraları yok dediğine göre 15 milyona Diagne gibi ligin içinden geçen adamı vermem diyor işte.15'e bırakmayız demiyor, rakam zikretmemiş. Daha çok "geçirebildiğim kadar geçirmenin peşindeyim" diyor gibi. 15 milyonu falan geçsin, kendi de biliyor gerçi olmayacağını. Zaten bunun herhangi bir söz hakkı da yok, kukla işte.
Benim kızdığım nokta, algı oyunu yaparken "Galatasaray'ın parası yok" diye saçmalaması.
Lewa'yı kucağına alır yakışır
Ne kadar gerginsiniz?