- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
ne alaka farkli tip oyuncularFernando - Fernandes değişikliğine sevinirim.
fernandes fernandonun yerinde oynayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka farkli tip oyuncularFernando - Fernandes değişikliğine sevinirim.
emre akbabadan dolayı derken hocam? emre akbaba geldiğinde belhanda hep 11deydi zaten emreyi 11e koyabilmek için sağ kenara koydu FT, kendi gider belhandayı göndermezFernando gitmez bence. Giderse Belhanda gidebilir. Emre Akbaba'dan dolayı
belhanda'ya teklif var ama. Fernando'ya sacma sapan PSG haberleri yaptilar resmi bir teklif olmaz onaemre akbabadan dolayı derken hocam? emre akbaba geldiğinde belhanda hep 11deydi zaten emreyi 11e koyabilmek için sağ kenara koydu FT, kendi gider belhandayı göndermez
psg istiyosa alır zaten, ft de tutmaz kulüp de fernando da gider. 2-3 milyon verecek değiller 10 verip alırlar, ben pek inanmıyorum psgnin fernandoyu istediğinebelhanda'ya teklif var ama. Fernando'ya sacma sapan PSG haberleri yaptilar resmi bir teklif olmaz ona
Farklı tabi ki. Fernando benim gözümde bitikleri oynuyor. Seneye daha da düşer oyundan. Demek istediğim Fernando'nun gidip Fernandes'in gelmesine sevinirim. Belhanda-Fernandes ikilisi kötü mü olur?ne alaka farkli tip oyuncular
fernandes fernandonun yerinde oynayamaz
O ikilinin arkasına toplayıcı 6 numara lazım sadece ikisi göbek de follos olurFarklı tabi ki. Fernando benim gözümde bitikleri oynuyor. Seneye daha da düşer oyundan. Demek istediğim Fernando'nun gidip Fernandes'in gelmesine sevinirim. Belhanda-Fernandes ikilisi kötü mü olur?
Bu arada Fernandes'i hiç takip etmedim fakat CL maçında bize karşı oynadığında tabiri caizse maymun etmişti bizim topçuları.
Aslinda cok da sallamiyor gibi ama neyse artik.bu malin bir sey bildigi yok, paylasmayin sunlari.
Bir şey bildiğinden değil ki zaten, görüşünü yazmış. Kimdir bilmiyorum fakat bana da aynı izlenimi verdi hoca.bu malin bir sey bildigi yok, paylasmayin sunlari.