Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöp dediğiniz Fernandes ile Belhanda’nın istatistiklerini karşılaştırın.Hadi Belhanda’nın kaleye çektiği isabetli şutları da gol sayın.

Fernando gitmez bence. Giderse Belhanda gidebilir. Emre Akbaba'dan dolayı

Evren'in diger sallayan duyumculardan ne farki var

Fernandes denilen emekli çöp yalan haber zaten hoca böyle bir ooyuncu istemez

emre akbabadan dolayı derken hocam? emre akbaba geldiğinde belhanda hep 11deydi zaten emreyi 11e koyabilmek için sağ kenara koydu FT, kendi gider belhandayı göndermez
belhanda'ya teklif var ama. Fernando'ya sacma sapan PSG haberleri yaptilar resmi bir teklif olmaz ona

belhanda'ya teklif var ama. Fernando'ya sacma sapan PSG haberleri yaptilar resmi bir teklif olmaz ona
psg istiyosa alır zaten, ft de tutmaz kulüp de fernando da gider. 2-3 milyon verecek değiller 10 verip alırlar, ben pek inanmıyorum psgnin fernandoyu istediğine

ne alaka farkli tip oyuncular
fernandes fernandonun yerinde oynayamaz
Farklı tabi ki. Fernando benim gözümde bitikleri oynuyor. Seneye daha da düşer oyundan. Demek istediğim Fernando'nun gidip Fernandes'in gelmesine sevinirim. Belhanda-Fernandes ikilisi kötü mü olur?

Bu arada Fernandes'i hiç takip etmedim fakat CL maçında bize karşı oynadığında tabiri caizse maymun etmişti bizim topçuları.

Farklı tabi ki. Fernando benim gözümde bitikleri oynuyor. Seneye daha da düşer oyundan. Demek istediğim Fernando'nun gidip Fernandes'in gelmesine sevinirim. Belhanda-Fernandes ikilisi kötü mü olur?

Bu arada Fernandes'i hiç takip etmedim fakat CL maçında bize karşı oynadığında tabiri caizse maymun etmişti bizim topçuları.
O ikilinin arkasına toplayıcı 6 numara lazım sadece ikisi göbek de follos olur

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4-5 oyuncu alinmasi gerekiyor ama bunlar daha en önemli 3 transferi (2 forvet+stoper) bile yapmadi. hainler.

Taraftar çok pis patlayacak sonunda. Hoca da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt