Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız GSC ailesinin çok karşı çıktığı geldiği takımdan, maliyetine kadar topa tuttuğu bir adam daha çok iyi çıktı, Allah kazadan beladan korusun gümbür gümbür oynuyor Marcao

O zamanda dediğim gibi bazen bekleyip görmek gerekiyor adama bir şans tanımak gerekiyor, adam geldi bir 90 dakika ve bir 45 dakika sahada kaldı bence ikisinde de muazzam performans ortaya koydu

*Naçizane isteğim Marcao 'yu bulan her kimse aynısından birer tane forvet ve sağ stoper daha bulamaz mı ? 4 değil 14 mil.€ verelim ama şu sorunumuzu çözelim artık

Malesef forvet olsa bu maci rahat kazanabilirdik şampiyonluk bitti gibi birsey bu saatten sonra gelen forvetten hayir beklemeyin bu seneyi çöp yaptilar el birligi ile yönetim kendilerini tebrik ediyorum

ohhh beee.. yeni forvet Sinan ho

saka maka bir yana umarim bir aciklama gelir birazdan ! verin müjdeyi

Muslera yine bizi ilk dakikalardan yakıyordu.. Ona olan kinim, öfkem bitmeyecek!

bu marcaoyu alan kimse ellerinden ve gözlerinden öpüyorum. aslan parcasi marcao..

Mitroglunada fitim bu takımda forvet özeliikkli biri olsun atar abi adam durarak gol attı 2 maçta 3 tane

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bolu maçına kadar gelsin artık forvetttt

Bu mac bildigin sampiyonlugun ayak sesleriydi, berbat bir zemin, forvetsiz bir takim, kacan penalti, atilan tuaf bir gol, iki kere direklerin golü engellemesi daha ne olacak?

Artik kacamasiniz ey Cengiz ve Albayrak transfer yapacaksiniz yada defolup gideceksiniz

Bizim alternatifler kim simdi? Alan, Pato ve Tetteh batti sanirim. Defrel, Caicedo ve Babacarda olmuyor. Kaldi 4 isim

Allah rızası için forvet alın artık. Takım ölüp ölüp diriliyor ...

Burda ÇÖP kelimesini kullananlar kesin ve net futboldan anlamıyor

Burda ÇÖP kelimesini kullananlar kesin ve net futboldan anlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt