Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan tvlerde sığır sığır Göztepe’nin iki topu direkten döndü diyorlar.Arkadaş Onyekuru’nun iki pozisyonunun sayılması için direkten mi dönmesi gerekliydi.

Hoca 31'ine kadar sabredin diyor

Nöbet kilit beyler.. Hocada umut fln yok ..
Adam simdiden bizi hazirliyor ... abv yönetim !
31ine soxam ! .. bizden ümitsiz adam .. harbiden bizden ümitsiz

Terim: "Sanıyorum son günlerin en popüler sorusu bu, transfer. İsimler üzerinden konuşmak istemiyorum ama bazen transfer yapmak istediğinizde paranız olmuyor, paranız olduğunda da zamanınız olmuyor. Tüm arkadaşların müthiş özveriyle çalıştığına inanıyorum."

Terim: "Herkesten ricam, 31 Ocak akşam 12'ye kadar beklemeleri. Tabii ki bulunduğumuz durumu tasvip etmiyorum, uygun görmüyorum ama şu anda bunu konuşacak zaman değil. 31'ine kadar sabır rica ediyorum. Galatasaray muhakkak bir şeyler yapacaktır."

gecmis olsun

Hoca paramız var ama transferleri bitiremediler diyor. 31 Ocak’a kadar bekleyin dedi. Dişini sıkıyor yalnız. 31’inden sonra transfer olmazsa fena patlayacağım diyor.

31in son dksina kadar bekleyin isinize ne.

Terim: "Kızma hakkı, eleştirme hakkı daha net olur. Şunu bilmeliler ki içinde bulunduğumuz durumu ben de tasvip etmiyorum ama uğraşıyı görünce... Bu kadar beklediler, 2-3 gün daha beklesinler."

Belli oldu ki transferin son gününe kadar kimse gelip gitmeyecek ...

Ya hocam be. İnsan der ki Galatasaray'ımıza yakışan forvetleri alacağız. Pöf

transfer dönemi bitsin küfür edin diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt