Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bal mal demesin bu galibiyete

2 tane Onyekuru ile yakaladigimiz %100 pozisyon var, bir de gol attik

Verilen penalti penalti degil, pozisyonun cok daha neti Bjk macinda olunca bugun VARda olan Cuneyt izleyip vermemisti

Iki tane duran toptan sonra direkten donen toplari oldu akan oyunda 1 pozisyon bile vermedik

Bu sahada inanilmaz mucadele ettik, duzgun bir saha olsa en az 3 atardik

Sampiyon olacagiz, bu mactan sonra daha cok inaniyorum

Dx24qyPX4AEYOkN.jpg

kral :D
1548527741135.webp

Marcao değerlendirmelerini alalım arkadaşlar bugün transfer haberi çıkmaz

Hoca apoyuda cengizide taraftarın önüne attı buyrun bomba ya elinizde ya gotunuzde dedi resmen.

Terim'in aciklamalarina bakarsak transferi kapattik, ya da son gunlerde 1 tane cop alacaklar

Fatih hocam 31 aralık gecesi saat 12:00 den sonra forumda küfür serbest olsun demiş.

Bu ********************* ********************* konuşanlara neden müsaade ediliyor ya bizleri kızdırıp ban yedirmek için mi? Nedir amacınız.. Şu bok gibi zeminde ligin en zor deplasmanlarından birinden 3 puanla ayrılmışız dönen muhabbete bak..

Bu ne kardeşim herkese saygı duymayın bu gözler alenen f5liyim diyen deniz diye bir dallamayı gördü forumda mevlana mıyız biz ne olursan ol gel mi diyeceğiz?
Renkdaş sakin ol yoksay geç ben artık alıştım eskiden böyle tipler bi dakika bile provoke edemezdi ortamı şimdi düzen farklı.kendini üzdüğüne déğmez boşver

İlker Yağcıoğlu: "Usta takım Galatasaray. Üç dakikayı korner bayrağın orada yediler, orada maçı bitirdiler."

gsc de ki totem kültüründen uzak bir sürü beyinsiz varmış onu da öğrenmiş olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt