Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: "2-3 arkadaşımız gidip Marcao'yu izlediler. Scout ekibimizin bize katkısı çok büyük. Galatasaraylılar şunu bilsin. Bazen çok tecrübeli oyuncu kısa mesafe için alabiliriz ama onun dışında alacaklarımızın büyük bölümü, Galatasaray'a tekrar parayı getirecek oyunculardır."

Terim: "Nokta atışlarımız olacak tabii ki. Bir rahatlasak... Daha geniş oturacağız, planlar yapacağız. Marcao gün geçtikçe daha iyi olacak. Genç bir defa. Solak stopere ihtiyacımız vardı, şu ana kadar da herkesten geçer not aldı herhalde."

Terim: "Burası Galatasaray, çok önemli bir markadan bahsediyoruz. Galatasaray'ın transferleri ulu orta konuşulmaz. Hepimizin elinde liste var. Transfer yapar, yapmaz, o ayrı bir konu. Kimseyi de ilgilendirmez Galatasaraylılar dışında."

Arkadaş baya kompleksli

Tinerci olmasi şaşirtmiyor beni

Fatih Terim: Benim bu konuda bir bilgim yok. Ben teknik bir karar verdim. Serdar'ı da çok seviyorum, Eren'i de. Bu teknik bir karardır. Yönetim bir karar almak istiyorsa, alabilir. Bu da idari bir karardır, sonra yapılacak bellidir. İdari karara saygı duyarım. Galatasaray Fans on Twitter

Oynamayacak herhalde

Fatih Terim: Scout ekibimizin bize katkısı çok büyük. 2011'de temellerini biz attık. (Marcao'yu) Çok evvelden karar verdik almaya, devre arası değil. [canlı]

Fatih Terim: "Alacaklarımızın büyük bölümü Galatasaray'a yeniden para kazandıracak isimler olacak."

Tettehhh???

Terim: "Burası Galatasaray, çok önemli bir markadan bahsediyoruz. Galatasaray'ın transferleri ulu orta konuşulmaz. Hepimizin elinde liste var. Transfer yapar, yapmaz, o ayrı bir konu. Kimseyi de ilgilendirmez Galatasaraylılar dışında."
Burada torpilli başkana geçirmiş akbillere

şu selcugun yanindaki herife biri soylesin sevinmesin

Terim: "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim, ihtiyacım olduğunu söyledim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim."

FLAŞ! Fatih Terim: "Ozan Kabak'ın gitmesini istemedim ama sayın başkan ve yönetici arkadaşlar idari olarak verme kararı verdi. İki tane vardı yapılacak, ya izin vermek ya da başka bir şey. O başka bir şey için Galatasaray taraftarına söz verdiğim için yapmadım."

Terim: "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim, ihtiyacım olduğunu söyledim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim."

Terim: "Nokta atışlarımız olacak tabii ki. Bir rahatlasak... Daha geniş oturacağız, planlar yapacağız. Marcao gün geçtikçe daha iyi olacak. Genç bir defa. Solak stopere ihtiyacımız vardı, şu ana kadar da herkesten geçer not aldı herhalde."

Terim: "2-3 arkadaşımız gidip Marcao'yu izlediler. Scout ekibimizin bize katkısı çok büyük. Galatasaraylılar şunu bilsin. Bazen çok tecrübeli oyuncu kısa mesafe için alabiliriz ama onun dışında alacaklarımızın büyük bölümü, Galatasaray'a tekrar parayı getirecek oyunculardır."

Fatih Terim: "Bizler nezaketen kararları ilk menajerlerine bildirdik. Bazı şeyleri konuşmuyoruz ama bilinmesi gerekiyor."

Maiconu yollarsak bu saatden sonra kim ciddi alternatif olur? Yani cöp biri degil, hemen ilk on bir oynayacak adam lazim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt