Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha büyük tepki lazım bu yönetime. Galatasaray katiyen beceriksiz başlar ile olmaz.

hoca özet:

bu yönetimden bir cacik olmaz.

nerde konusuyo yaw butun kanallari gezdim

Hoca yönetimi ateşe attı, daha ne desin. İstifadan son anda vazgeçmiş. Lakin arada sorunlar olduğu belli. Her an bişeyler olabilir. Zaten transfer olmazsa yönetim direk istifa etmrk zorunda kslacak. Bakslım neler görecez

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erman Toroğlu: "Gomis olayını öğrendim. Fatih Terim kamptayken acilen başkanı çağırıyor. Başkan kampa geliyor. Tüm takım yemekte, Gomis takıma sırtını dönüp tek başına yemek yiyor. Terim de, 'Bakın olay bu' diyor. İnsanlar bilsin." ➤ Erman Toroğlu'ndan flaş iddia: (A Spor) FutbolArena on Twitter

ben sunu anlamiyorum.. Ozanin satisina hoca engel olamadi ok !
Belhandanin satisina nasil engel olabildi ?
aradaki fark nedir sizce ? .. ikisinde de yönetim satmak istedi bu kesin artik.. ama Belhandayi nasil durdurdu ..

Terimi elestiriz kararlarini sorgulariz ama o yonetim olacak kekolar yuzunden hoca giderse kendilerini atacaklari bir kopru bulsunlar. Bu boku yiyemeyeceksiniz madem o halde afama gidip acik acik hoca basaramiyoruz seninle calismayalim deseydiniz. Boyle amator, boyle beceriksiz, boyle hain bir yonetim daha gelmemistir basimiza.
Miras yiyen reklamci herifler. Anca sat borc ode hepi topu adamin verdigi 20 kisiden 1 tanesini alacaksiniz pislik herifler

ben sunu anlamiyorum.. Ozanin satisina hoca engel olamadi ok !
Belhandanin satisina nasil engel olabildi ?
aradaki fark nedir sizce ? .. ikisinde de yönetim satmak istedi bu kesin artik.. ama Belhandayi nasil durdurdu ..
Yönetim ozan satışıyla hocayı kizdirdigini biliyor. Üstüne bide belhanda yi satıp iyice bokunu çıkarmak istemediler, biliyorlar terim giderse yönetimi keserler

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim gidici 1 kere göz yumdu diyor ama 2.de sokarım size dedi
Ama bu sefer giden hoca olmayacak

Belhandayı neden sormadılar hocaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt