Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim İstifa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih terim,ozanın transferi hakkında ben izin vermedim ama yönetim sattı demiş.Bunun sonucunda yapabilecegim iki sey vardi ya izin verecektim ya da baska sey yapacaktim demis.Baska seyi de söz verdim taraftara ondan yapmadim dedi.Acikca hoca yonetimden memnun degil,yerimizi bilelim.

Bazen çok galeyana mı geliyoruz ne... Santrafor yok diyoruz ki gerçekten yok ama buna rağmen ligin en çok gol atan takımıyız, envai çeşit olumsuzluk sayıyoruz uçuyor kaçıyor denen başşak ile puan farkımız 3 ( arenada yeneceğimizden şüphem yok) Mesela hocayı eleştiriyoruz ki eleştirilerin çoğu haklı (istifa etsin, hoca değil, tudor gelsin vs gibiler hariç) akabinde manasız şekilde aşırı umutsuzluğa kapılıyoruz. Sanki ligde barcelona-real falan var da en ufak tökezlemede kaçıp gidecek.

Pek sevgili @Sarper Yıldırım dostumun dosta güven, düşmana korku salan ÖM'si aklıma geldi bu vesileyle kadim dostumu selamlayayım dedim.

hoca beklenen açıklamayı yapmış top tamamen yönetimde paramızda var alamadık deme şansları yok

A.Albayrak : Maçtan sonra ne cüzel konuştu Hozam helal olsin ona inşanna içi forvet alacağum...I love you Hozam ...

ben sunu anlamiyorum.. Ozanin satisina hoca engel olamadi ok !
Belhandanin satisina nasil engel olabildi ?
aradaki fark nedir sizce ? .. ikisinde de yönetim satmak istedi bu kesin artik.. ama Belhandayi nasil durdurdu ..
ozanın satısına nasıl engel olsun yav adam serbestti zaten gitmek istedi gitti

O sucukculara söyleyelim ya yonetimi yollasinlar ya fatih terim yalakaligi yapmasinlar cunku eger bu yonetim devam ederse fatih terim istifa edecek gibi

Bu ali sen amma konustu ya tamam yeter git uyu

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Cengiz ve albayrak çapsızları taraftarın elinden sizi kimseler alamayacak

Sene sonu sonuç ne olursa olsun yönetim gidici gibi. Takımı şampiyon yapmış bir Fatih Terim'i feriştahı gelse yollayamaz çünkü... Bu kadar low profile bir yönetim ile koskoca Galatasarayın devam etmesi mümkün değil zaten.

Fatih terim,ozanın transferi hakkında ben izin vermedim ama yönetim sattı demiş.Bunun sonucunda yapabilecegim iki sey vardi ya izin verecektim ya da baska sey yapacaktim demis.Baska seyi de söz verdim taraftara ondan yapmadim dedi.Acikca hoca yonetimden memnun degil,yerimizi bilelim.

kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .

Şimdi hoca alacağız mı dedi yoksa umutsuz muydu ben anlamadım arkadaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene sonu sonuç ne olursa olsun yönetim gidici gibi. Takımı şampiyon yapmış bir Fatih Terim'i feriştahı gelse yollayamaz çünkü... Bu kadar low profile bir yönetim ile koskoca Galatasarayın devam etmesi mümkün değil zaten.

Şubat ayında gitseler daha iyi olur.

Tillahi gelse artık gönderemez fatih hocayı.varsın şampıyon olmayalım canı sağolsun. Türk futboluna o kadar çok şey verdi ki geri alsa bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt