- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Yönetim İstifa
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozanın satısına nasıl engel olsun yav adam serbestti zaten gitmek istedi gittiben sunu anlamiyorum.. Ozanin satisina hoca engel olamadi ok !
Belhandanin satisina nasil engel olabildi ?
aradaki fark nedir sizce ? .. ikisinde de yönetim satmak istedi bu kesin artik.. ama Belhandayi nasil durdurdu ..
Her maç sonu gs tv de ful yayınlanıyor Hayri bey. Ordan takip edebilirsinizsen gordun mu heis
hicbi kanalda yok
Fatih terim,ozanın transferi hakkında ben izin vermedim ama yönetim sattı demiş.Bunun sonucunda yapabilecegim iki sey vardi ya izin verecektim ya da baska sey yapacaktim demis.Baska seyi de söz verdim taraftara ondan yapmadim dedi.Acikca hoca yonetimden memnun degil,yerimizi bilelim.
Aynen,hoca rahatsız çok belli.Başka yönetim buluruz ama başka fatih terim bulamayız.Yönetim istifalar başlasın artıkO sucukculara söyleyelim ya yonetimi yollasinlar ya fatih terim yalakaligi yapmasinlar cunku eger bu yonetim devam ederse fatih terim istifa edecek gibi
Sene sonu sonuç ne olursa olsun yönetim gidici gibi. Takımı şampiyon yapmış bir Fatih Terim'i feriştahı gelse yollayamaz çünkü... Bu kadar low profile bir yönetim ile koskoca Galatasarayın devam etmesi mümkün değil zaten.
ben sunu anlamiyorum.. Ozanin satisina hoca engel olamadi ok !
Belhandanin satisina nasil engel olabildi ?
aradaki fark nedir sizce ? .. ikisinde de yönetim satmak istedi bu kesin artik.. ama Belhandayi nasil durdurdu ..
A.Albayrak : Maçtan sonra ne cüzel konuştu Hozam helal olsin ona inşanna içi forvet alacağum...I love you Hozam ...
Faruk Süren güçsüz bir başkan mıydı hocam?kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .