Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Abdurrahim transferleri yapacak istifa edecek ya da transferler yapılamayacak Hoca istifa edecek... Bu net..

Forveti geçtim linnesle neden hala uzatılmadı aklım almıyor.Zaten bonservis verme lüksümüz yok elimizdeki oyuncuyu tutalım bari

Basın toplantısında son soru için söz isteyen Savaş Çorlu’ya Fatih Terim bizzat kendi söz hakkı verdi.

— Savaş Çorlu’nun akreditasyonu Galatasaray yönetimi tarafından iptal edilmişti.
burasi cok kritik. Yönetimi elestirmisti Savas Çorlu,forvet konusunda falan. Çok haklıydı eleştirileri.

maalesef boyle bir alıskanlıgı var.
low profile adamlarla anlasabiliyor sadece. yardımcısı da hasan sas mesela.
o hasanla umitle her geldiginde koyuyor ama
hocaların yard. tercihini sorgulamak gereksiz birşey
bjkda guti varda noluyo gelen gecen mis gibi koyuyo 8taşa.

Yönetim için hocam içimden geçenleri söylemiş:
"bunları çoğaltırız."
Teşekkürler Fatih hocam:hat:

Transfer olmazsa istifa ederim demedi beyler taraftarimiz gereğini yapar dedi çok açık söyledi.

Hoca yönetimden güçlü olduğunu gösterdi. Umarım yönetim buna bir tepki vermez.

Beyler yönetim bence büyük ihanet içinde. Hocanın açıklamaları bunu gösterıyor. Ve korkarım bence bu adamlar transfer yapmayacak . Sadece taraftarı oyalayıp yalan konuşuyorlar . Durum net . Allah hepimize 31 Ocak akşamına dek sabır versin.

Fatih Terim kirmizi cizgimiz demistim. Hic bir güc Fatih Hocayi Galatasaray'dan koparamaz. Secim yapilir, Cengiz defedilir.

Dursun gibi bir capsizin teklifini bile kabul eden hoca, her yönetimin üstündedir.

Dursun hocayi getirince secimi rahat kazanacagini düsünüyordu ama ezildi gitti.

Cebimde sadece 50 tl var.Ben Galatasaray başkanı olsam,kişisel bağlantılarım olmadığı için kulübe sponsor bulamam.Servetim olmadığı için kitabına uydurarak bile olsa kulübün kasasına para aktaramam.Yapacağım şey oyuncu satmak ve kulübü döndürmek olurdu.Şimdi koca Galatasaray başkanının benden farkı ne?Fark yaratmayacak ise orada ne işi var?

Şimdi bu açıklama üzerine Mustafa Cengiz'e küfür etmek yasak mı?

Fatih Hocamız artık bu yönetim ile çalışmaz çalışamaz. Birilerinin kellesi gidecek.

Fatih Terim: "Burası Galatasaray. Burada transfer ulu orta konuşulmaz. Öyle listeler var ki... Herkesin elinde listeler, herkes konuşuyor. Olmazsa da hesabını veririz ama ağlamayız."

evet boylece transfer yapılmayacagı kesinlesti. iyi de oldu. bosuna strese girecektik son gune kadar.

Dx26-PTXcAI59uD

Hoca'ya da yazik, yarim sezon forvetsiz oynamak zorunda kaldi. Hoca'nin eline kaliteli oyuncular alacaksin sonra geriye yaslanip izleyeceksin. Bu beceriksizler sezon sonu defolup gitmeli.

Galatasaray'da Göztepe karşısında en çok pas arası yapan oyuncular:

Marcao - 4
Mariano - 3
Fernando - 2
Feghouli - 2
N'Diaye - 1

Hocamin aciklamalarindan sonra artik kelle isteriz kelleeee. Apo ve cengizin kelleri sogutur icimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt