Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yönetim bence büyük ihanet içinde. Hocanın açıklamaları bunu gösterıyor. Ve korkarım bence bu adamlar transfer yapmayacak . Sadece taraftarı oyalayıp yalan konuşuyorlar . Durum net . Allah hepimize 31 Ocak akşamına dek sabır versin.
Bencede öyle bu işin arkasında kesinlikle akbille alakalı bir pustkuk var başını albayrak çekiyor lakin hoca aynı zamanda çok rahatti bence ben artık giden olmam dedi taraftarin önüne attı bunları ki bunlar dayanamazlar baskıya ama hoca hainliklerini dahada soylerse camia bunları yer

Şerefsiz güntekine bak şerefsiz.
Feguli’ye faul yapılan pozisyonda fegulinin ayağı yanlışlıkla göğsüne geliyor Gassama’nın.
Bu görüntüyü alıp cinayete teşebbüs diye internette paylaşabilirler diyor.
Şerefsizin yaptığı algıya bak.

Fatih hocam yönetime hem saçma sapan oyuncu satma kararlarından hem de haber sızdırma olaylarına kadar gönderme yaptı. Mart ayında ibra etmeyip güçlü bir yönetim kurulmalı acilen. 65 yaşına gelmiş bir kulüp efsanemizi zor duruma sokuyoruz gerçekten yazıklar olsun bir tek bizde olur böyle bir olay.

Fatih Terim kirmizi cizgimiz demistim. Hic bir güc Fatih Hocayi Galatasaray'dan koparamaz. Secim yapilir, Cengiz defedilir.

Dursun gibi bir capsizin teklifini bile kabul eden hoca, her yönetimin üstündedir.

Dursun hocayi getirince secimi rahat kazanacagini düsünüyordu ama ezildi gitti.
dursunun iyi icraatlarından biri, getirmese kimbilir kimle yönetiliyorduk

Galatasaraylılara söz verdim bundan sonra öyle birşey yok demek;

Ben artık temelli burdayım bana uymayan s... olup gider demek.

Cansın hocam! Arkandayız.

#YönetimIstifa

denedik,elimizden geleni yaptık ama olmadı diyemez artık o 1 kere olur,aslında oda olmazda başımıza geldi sezona forvetsiz başladık şanslıydık çok geriye düşmedik artık bi zahmet gerekeni yap,şu durumda bahanelere yer yok para var çünkü zamanda deme oyunculara baskı yapcaksın,menajerlere para yedireceksin ama getireceksin,hiçbişey beceremiyosan marcao gibi 2 transfer yaparsın tutar tutmaz tartışılır ama yaparsın ordada top sende olmaz scout ekibinde,teknik ekipte olur ama hiç transfer olmaması art niyet ve hainliktir hiçbir bahaneside olamaz..

Neyse Marta sunun surasinda 2 ay kaldi. Bu Dursun serefsizi tekrardan aday ola biliyormu? Simdi bu beceriksizler gider, Dursun gelir.

CANLI - @memedtoygar : "Galatasaray şu durumdaysa Fatih Terim'in etkisi çok büyük. Takımın forveti yok. Bu kadar idari sıkıntılar yaşanırken, Galatasaray hala şampiyonluk potasındaysa bu Fatih Terim'in etkisidir."

Anti-terimciler bunu da açıklayin

şimdi yönetime bahane bırakmayacağız 31i akşama kadar susup bekleyeceğiz. transfer yapamazlarsa ayın 1inde bu saatten sonra yaparlarsa lig bitince gereğini yapacağız. başkan kalsa bile daha güçlü ve becerikli yönetim lazım.

Şerefsiz güntekine bak şerefsiz.
Feguli’ye faul yapılan pozisyonda fegulinin ayağı yanlışlıkla göğsüne geliyor Gassama’nın.
Bu görüntüyü alıp cinayete teşebbüs diye internette paylaşabilirler diyor.
Şerefsizin yaptığı algıya bak.

;D algiyi sen yapmissin heis izledim herif onu demedi
fotoyu alip internette cinayete tesebbus diyebilirler ama videoyu izleyince farkli oldugu anlasilior fln dedi

Neyse Marta sunun surasinda 2 ay kaldi. Bu Dursun serefsizi tekrardan aday ola biliyormu? Simdi bu beceriksizler gider, Dursun gelir.
Dursun anca 1200 civari kisiyi satin alabildi. Ona daha fazla oy veren kimse cikmaz. Ozan Korkut aday olup kazanir bu kez. Cengiz'i getirenler götürmesini de bilir.

Abdürrahim ve cengiz çapsızları yönetici müsvettelerinin unuttuğu bişey var Fatih Terim Divan Kurulu üyesidir..

Sizi bağırda bağırda göndeririz o yönetimden

Swansea City Menajeri Graham Potter, Wilfried Bony'yi Galatasaray ya da Al-Sadd'a transferinin netleşmesi için kadroya almadığını açıkladı.

―Potter: "Ondan kadroda olmasını istemek adil olmazdı. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok." Sporx on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt