Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'nun transfermark değerinin üzerinde bonservis ödedik diye eleştirenler olmuştu. Sanırım ona ithafen paylaştı.

birtane adam akıllı fizik gücü yüksek bi santrafor alinirsa alanla beraber cok güzel isler yaparlar rdas
D4A1BA74-BFF6-4007-8AF8-FA384DEFA879.webp

Yalnız dikkat ettiniz mi rtaşlar ?????ilk yarı yürümeye bile zırlanan Mariano bu zeminde ayakta kaldı. Helal olsun sana Kondisyonerrrr

18m kadar butce vardi 4marcao 14
3,5 alan 10,5
Bas tetteh'e

Onyekuru - Belhanda - Feghouli - Alan.

Anasını beller ligin. Daha arkada;

Fernando - Ndiaye. Beklerde hayvan gibi bindirmeler yapan;

Nagatomo - Mariano.

Ulan güzel kadromuz var aslında.

Yok, orda vergi 45% bildigim kadar. Marsilya 6 ayligina nakit o parayi asla veremez
Hocam ben yurt dışında atıyorum vergiyle 8 alan adamın buraya vergisiz fiyatına geldiğini görmedim. Hele ki Avrupa'dan. Çok azdır yani. Bir elin parmaklarını geçmez. Adamı sen zaten vergi yok bizde diye kandırıyorsun. Adama Marsilya vergiyle yarım yılı 4 verdiyse sen de vergisiz 3,5'tan 7 veresin ki adam seni tercih etsin. Balotelli gibi bir adamdan bahsediyorsun.

Nevzat nihayet diyor
Bu dönem iyiydi nevzat
Dedikleri çıktı sonradan genelde

Alan - Tetteh
Alan - Ighalo
Alan - Pato
Alan - Bony
Bu ikililer çok can yakar ne pahasına olursa olsun yapmalıyız gerisini fatih hocam halleder zaten

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan gellllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaan

aykut ince alan bitti dedikten sonra twittera bunu yazan sözde gazeteci ve duyumculari tebrik etmiyorum. bizde yedik.

bittiyse önceden haber versene 3 kagitci.

pato da gelir inşallah serefsiz oglu süre istemişti

forvet transferini karşılamada havaalanı yıkılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt