Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav 4.5 milyon nedir kardesim alan kim ki gelmesin ha madem bu para verilecekti balotelliyi alsaydık
Çok negatif olma.

Alan,

- tekniği ve futbol zekası iyi olan bir oyuncu
- 1,85 boy ile güzel "uzunluğu" var, bir CF için
- 287 maç 163 Gol 66 Assist (229 Skor Points!)
- Brasilsaray da adapsyon süresi hızlı olur
- Mevcut Zamanlarda 4-5 Milyon "çerez parası" sayılıyor
- bu durumda maliyeti silkiyelim ayrıca

Maliyete ne bakıyorsunuz artık. Forvet gelmiş, belhanda satak parası çıkarır. Bir forvet daha alak. Başkan çıldır durmaaa. Bu taraftar,bu hoca bu takımı şampiyon yapar. Sizin asamadiginiz tüm bariyerleri kuşlara saplarizzz

Hocam ben yurt dışında atıyorum vergiyle 8 alan adamın buraya vergisiz fiyatına geldiğini görmedim. Hele ki Avrupa'dan. Çok azdır yani. Bir elin parmaklarını geçmez. Adamı sen zaten vergi yok bizde diye kandırıyorsun. Adama Marsilya vergiyle yarım yılı 4 verdiyse sen de vergisiz 3,5'tan 7 veresin ki adam seni tercih etsin. Balotelli gibi bir adamdan bahsediyorsun.

Evet ama bu sezon kac Gol atti? Baya Formsuz bir sezon gecirdi ve son donemde piyasasi cok dustu, ve bizde ise klup vergiyi oduyor. 15% civarinda, belki Marseille 4m euro nakit vermistir, bilmiyorum ama pek sanmam

Galatasaray sonunda Alan'a kavuştu! (********************* Spor)

umarim rakamlar dogru degildir ama Nevzat Marcaoyu da bildi

Swansea teknik direktörü Graham Potter, Bony’nin Galatasaray’a transfer olasılığı sebebiyle kadro dışı kaldığını açıkladı.

Akıyor mübarek akıyor.

Yalnız bu sefer Alan gerçekten geldi sanırım :asd:

Maliyeti çok yüksek ama artık forvet beğenmeme gibi bir durumumuz yok, inşallah hayırlı olur inşallah bu kadar beklediğimize değer

Asporun hakkini verelim ilk onlar duyurdu simdi herkes yaziyor. Uluslararasi istihbarat direktörü Aykut Ince hayatinin haberini yapti.

Alannnnnnnnnnnn yalan olmasın artık Yalannnnnnnnnnnnnnn

Pato'yu alsak yıllığına 1 milyon euro birde full akbil versek

Full akbil vermesek iyiydi diyen sidikli sıdıkalar çıkar

Tetteh'i ilk duyuran bu profildi.. ne kadar güvenilir onu bilemem

Nevzat da dediyse tamam sıkıntı yok . Bir de bony gelirse of

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt