Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar dikine pas yapan ve hücümcu oyuncuların bulunduğu takım çift forvet oynamalı.

Alan-Bony kağıt üzerinde iyi bir ikili.

'Galatasaray' demiş mı hakikatten ?

Benim bulduğum kaynağa göre bu var:

Fildişili oyuncuyu FA Cup'taki Gillinghammaçında kadroya
almadıklarını kaydeden Potter, "Ondan kadroda olmasını istemek adil olmazdı. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok, şimdilik spekülasyon durumunda" ifadelerini kullandı.
"I thought we would leave it until everything settles down and assess things after the window shuts." Graham Potter confirms that those transfer rumours linking Wilfried Bony to Galatasaray are the reason the striker was left out of the squad in Swansea's #FACup tie.

Kendisine gelen soru üzerine bu cevabı verdiyse demiş gibi oluyor diye düşünüyorum.

Alan - Austin gelsin Bony yaramaz çok ağır sakatlık geçirmiş

Haydi Alan 'ı bitti olarak kabul edelim, acaba 5 gün içerisinde 2. forvet almayı becerebilecek mi bizim yönetim ? Sadece 1 tane forvet yeterli değil kesinlikle bu gibi sıkışan maçlarda kesinlikle oyuna alabileceğimiz 2. bir forvet daha lazım

Alan hareketli, çevik, topla ilişkisi iyi vs. ama fizik üstünlüğü olan hedef santrfor olarak oynayabilecek press gücü yüksek bir adam lazım. Tip olarak şu Jhon Córdoba var ya tam öyle bir adam lazım bize, ama Cordoba gelmesin onun golcü olmadığını düşünüyorum

birileri fatih terimin acıklamalarını golgelemek icin alan yalanını servis etmis.

alan,pato,bony,tetteh şu dörtlüden ikisini alın maaş yükünü dert eden arkadaşlar içinde belhandayı satıp savanieri alalım maksimum 1.5 milyona oynar o eleman..

Sakatlık yaşamazsa ligin içinden geçer
images

Galatasaray yönetimi, Alan'ı Boluspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Brezilyalı futbolcuya 1M€, kulübüne ise 500.000€ teklif artışı yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt