Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxON2ccXcAAJJxr.webp

Once 30 gol atan forveti satip 1 veya 2 forvet alacagiz diyerek hoca'yi kandirdilar, her yenilgiden sonra ocak ayini isaret ettiler, hoca'nin kalmasini istedigi Ozan'i sattilar, Eren ve Serdar'i satamadilar, transfer donemi'nin bitmesine 4 gun var ve hala forvet alinmadi. Fatih hoca'nin bu beceriksizler ile isi zor.

Hoca tetteh diyor .. yönetim bony..

Hepimiz biliyoruzki hoca ağır adamları sevmez.. pres yapmayan basmayan takımla beraber defans yapmayan adamları tutmaz..

Mesela bugün kaç defa onyekuru yu fırçaladı basmadığı için..

Bony'i yönetim istiyor bence veto yiyecek hoca tarafından

Tetteh ise hocanın oyun anlayışına çok uyuyor.. tabi olmayacak besbelli..
keşke tetteh olsa ama adam çok fena oynuyor son maçlarda galiba vermeyecekler heralde

bony çapra sakatlıgından kasım sonu döndü süre almaya basladı gol asistte yaptı

ama sweanse icin hem pahalı hemde genc bir ingiliz buldular onu oynatmaya basladılar forvette

bony agır filan degil gomis gibi 18 golcüsü ama gomisten daha teknik bir adam

Hoca tetteh diyor .. yönetim bony..

Hepimiz biliyoruzki hoca ağır adamları sevmez.. pres yapmayan basmayan takımla beraber defans yapmayan adamları tutmaz..

Mesela bugün kaç defa onyekuru yu fırçaladı basmadığı için..

Bony'i yönetim istiyor bence veto yiyecek hoca tarafından

Tetteh ise hocanın oyun anlayışına çok uyuyor.. tabi olmayacak besbelli..

Tetteh bence en olası adam. Hoca açık ve net söyledi. Scout ekibi,tekrar para kazandıracak kariyer hesabı yapan adam dedi. Kısa vadeli başarı için artık almak istemiyoruz diyor...

Ben tetteh banko ,alan please diyorum.

Bu senenin en iyi transferi belli feguohuli

Tetteh daha iyi bir yatırım olurdu..

Bony e verdiğin paraların karşılığını alamayabiliriz. ama Tetteh bi tuttu mu kapıyı 25 den açarsın yaşı daha 21

Videolardan izlediğim kadarıyla ama şu blessing eleke onu alsak var ya deliririm resmen o da var çok fena bir şey

Gs sözlükte monacoprensinin mustafa cengiz hakkinda yazilanlara bir göz atin

Tetteh daha iyi bir yatırım olurdu..

Bony e verdiğin paraların karşılığını alamayabiliriz. ama Tetteh bi tuttu mu kapıyı 25 den açarsın yaşı daha 21

Seneye spl git adam oynarsa var ya. Stoperi 11 yolladiysan 20 den aşağı etmez.

Seneye bir stoper, orta sahaya adam,onyekuru kiralık yine. Gençler geliyor arkadan

Avrupa bile farkında büyük yıldız değil ise bu ülkeden sadece yetenekli gençleri alırlar, yoksa Araplar alır.

Yani her türlü kar elde edersin. Artık bir risk transferi yok bence

hoca tetteh dediyse onu alacaksınız bilmem ne cocukları

ozanı sene sonu kiralayak,şans bulamazsa

Tetteh+ EMENİKE nasıl olur beyler troll değil, hayvansa o da hayvan yani

Anlıyorum keşke alınsa ama zor galiba... Dediğin gibi zarar etmeyiz brumaya verdin o kadar para zarar mı ettin yok... ver gitsin

En kotu çin var. En kotu Araplar.

Ssmpiyon olursan belhanda cart curt yine teklif alır.

Arkadaşlar satmak sorunumuz yok.

Hoca bir sistem niyetinde. Aldığın adamı zarar etmeden takıma katkı vererek alt yapıdan oyuncu çıkartarak hem maddi kazanç,hem istikrarlı başarılar kazanmak

Yahu boş verin siz konuşulanları Adebayor-Robinho-Eto'o-Love filan geldiğinde çok mu iyi durumdaydılar ? yahu Adebayor futbolu bıraktıktan sonra geldi STSL 'ye Papiss Cisse bile Alanya 'da ne kadar etkili oluyor neden Bony olmasın ki ?

Bana kalırsa Bony tip olarak Gomis 'e benzer bir oyuncu ama Gomis 'den çok daha teknik hı aralarındaki fark neydi Gomis hazır olarak Fransa Liginde 20 gol atarak gelmişti Bony uzun sakatlıklar sonrası geliyor

Eğer Alan ile beraber gelecekse Bony ben isterim açıkçası. Sağlam bir Bony bu ligi sallar

Bu nasıl fikstur ya, aksama izlenecek mac yok

Tetteh , Hakan Şükür'ün gençliğini anımsatıyor..

Fatih Hocayı göndermeye çalışan bu yönetim ömür billah vermez o kadar parayı Tetteh'e..

Alan : 26 Tetteh : 21 Marcao : 22

Başarıya aç genç oyuncular.. alt yapıdan gelenlerle harmanlarsak geleceğimizi kurtarabiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt