Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.931
- 39.766
- 3.993
ndiaye sezon sonu döndükten sonra bize mutlaka iyi bir 8 numara lazım ndiayeyi bile mumla arayabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden avrupaya gidip de tekrar bize dönen az adam var hocam :/ onun dışında bence çok iyiydiKanı bozuktu onunda
Bizdeyken çok iyiydi. Gidip geldikten sonra leşe bağladı zatenbizden avrupaya gidip de tekrar bize dönen az adam var hocam :/ onun dışında bence çok iyiydi
SarbiTrnin sayılı sağbekleri kimlerdi rtaş şu an hiç isim gelmiyor aklıma
Güçlü ve hızlıydı ama Mariano da olan oyun zekası yoktu.fatih akyeli tek geçerim hocam![]()
savanierndiaye sezon sonu döndükten sonra bize mutlaka iyi bir 8 numara lazım ndiayeyi bile mumla arayabiliriz.
#Manyak
![]()
Aynen ndiayenin yerine cuk oturur ama o transfer sene sonu zor. Hem geniş bi bütçemiz olmalı hem bu yönetim olmamalı hem de lille nice gibi kulüpler salça olmamalısavanier
eskiden bakkalarda tam bir kanser maddesi vampir dişleri satılırdı lastik gibi, o zannetim#Manyak
![]()
Yoboyu markete yolladığında ne bağırmıştım be kafedeBence Eboue dir en iyi bekimiz. Ofansif anlamda tek geçerim.
marko rogndiaye sezon sonu döndükten sonra bize mutlaka iyi bir 8 numara lazım ndiayeyi bile mumla arayabiliriz.