Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.272
- 21.646
- 2.288
Sag bek oynardi cogunlukla. Filipescu zamani Capone yoktu.Capone vardi Filipescu sag bek degildi ki Dmc idi
Tugay Suat Okan orta saha idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sag bek oynardi cogunlukla. Filipescu zamani Capone yoktu.Capone vardi Filipescu sag bek degildi ki Dmc idi
Alakası yok. Futbol kulübü olmayı hak etmiyor başakşehir. Belediye takımı. Kaynakları belediye. Taraftar veya marka değil. Fenerbahçe markadır. Rakibimiz diye bu tür haksız bir şeyi destekleyecek değiliz.
Nedense bende öyle hissediyorum. Bunlar kimseyi almayacak. Bu kadar kaçak, basiretsiz ve sinsi bir yönetim görmedim..1 subatta buralar yangin yerine donecek.
Becerebileceklerini sanmiyorum. Bu yonetim bu isi beceremez. Biz de sampiyonlugu birilerinin istedigi gibi b.sehire altin tepsi ile veririz.
Aynen transfer yapmak istemiyorlar bu çok net. İstediği kadar beceriksiz olsun şu ana kadar çerçöp biri alınırdı. Bunlar almak istemiyorben bilerek almıyorlar diyorum artık. plânlı birşey yani. yoksa bu artik beceriksizlik değil.
Stoper + Forvet bencebu takıma 2 kaliteli forvet alınsa kalan maçlarda mağlubiyet yüzü görmez..Hücum hattı çok iyi forvet yok...