Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet alsanıza lan yönetim

Bariyerleri kaldırdık bekliyoruz az kaldı.

1 subatta buralar yangin yerine donecek.

Becerebileceklerini sanmiyorum. Bu yonetim bu isi beceremez. Biz de sampiyonlugu birilerinin istedigi gibi b.sehire altin tepsi ile veririz.

1 subatta buralar yangin yerine donecek.

Becerebileceklerini sanmiyorum. Bu yonetim bu isi beceremez. Biz de sampiyonlugu birilerinin istedigi gibi b.sehire altin tepsi ile veririz.
Nedense bende öyle hissediyorum. Bunlar kimseyi almayacak. Bu kadar kaçak, basiretsiz ve sinsi bir yönetim görmedim..

ben bilerek almıyorlar diyorum artık. plânlı birşey yani. yoksa bu artik beceriksizlik değil.

Arkadaşım yanlış anlama ama bizi bölmek istiyirler, dış güçler ağızlarını bir yerlerden tanıyoruz. Hadi birileri bizi bölmek istiyor bu yönetimin yaptıkları ortada. 7 aydır bir forvet alamayan, futbolcu satmaktan başka bir şey yapmayan, yerine kimseyi almayan bir yönetimden bahsesiyoruz.

Hiç sevmediğimiz, lanet ettiğimiz Dursun Özbekin kurduğu kadronun ekmeğini yiyoruz şu anda. Dursun Özbek güzellemesi değil tabii ki bu, mevzu mevcut yönetim muhasebeci gibi çalışıyor. Bunun dışında koydukları 1 taş yok bu takıma. Ki muhasebeci gibi bile çalışamıyor. Yaz transfer döneminde hesap hatası yapmışız söylemini unutmadık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu takıma 2 kaliteli forvet alınsa kalan maçlarda mağlubiyet yüzü görmez..Hücum hattı çok iyi forvet yok...

Göstermelik bir forvet alsalar bile istifa ettirmek lazım. Yaz transfer dönemine de bu hainlerle girmeyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilerek almıyorlar heralde emir gelmiş yukarıdan.Yoksa bu kadar baskı altında verirsin biraz fazla para getirirsin.

Lige karanlık güçler müdahale ediyor arkadaşlar...Başakşehiri şampiyon yapacaklar seneye Trabzonu yapacaklar..Ta ki fenerbahce kendine gelene kadar...Fenerbahcenin Beşiktaşın borctan battığı bir dönemde Galatasarayın borçtan kurtulmasına müsaade etmezler..Bu yüzden Türk futbolu senelerce yerinde sayıyor...
Planları takır takır işliyor borca batmaları için yabancı sayısını sınırsız yaptılar 2020 sonunda kaldıracaklar sınırlı olacak borclar azalacak tekrar sınırsız yapacaklar...Türk futbolunun yükselmesini istemeyenler var...Son 5 yılı iyi analiz edilirse çok net anlaşılıyor..Galatasarayı avrupaya özeelikle şampiyonlar ligine gitmemesi için ellerinden geleni yapacaklar..Ligin ikinci yarısı skandallarla çalkalanacak...İyi takip edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt