Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Terim, Sneijder'i da istemiyorduBu nevzat yönetim Terimin istemedigi forvetleri getirmeye calisiyor diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim, Sneijder'i da istemiyorduBu nevzat yönetim Terimin istemedigi forvetleri getirmeye calisiyor diyor
Maicon 1-2 gol atsın 3-5e okuturuz Çine/Arabistana
Biz araya girip alalım opsiyon+10 vererekMoratanin opsiyonu 50 milyon euro olacakmis
Atletico almaya karar verirse 4 kulüp Morata icin 166 milyon euro bonservis ödemis olacak, saka gibi
Galatasarayli renktaşlarım kafama takılan bir şey var muhabbet burada dönüyor diye burada sorayım. Fenerbahçe bir alt lige düşerse bizim yayin gelirinden aldığımız para artacak değil mi?
Toplam yayin gelirinden olan payimiz artar
Ama yayinci kurulus toplam miktari ciddi miktarda dusurmek isteyecektir gelecek iptallerden dolayi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rtaş , ergenliğinin bu zor durumlarında her rtaşa yardım etmek farzdırNe poncigi ya bu vasifsiz bowling topunu boyle uc bes layk ugruna tassagina gundem ettiginizden beri isimiz rast gitmiyor su bos tenekeye hak ettigi muamele gosterilmeli
Dün o penaltı veya 2 direkten biri gol olsaydi bugun kaos vardı forumda da yonetimde de. Terim bambaska konusacaktı mesela. Asiri sansliyiz
Rtaş , ergenliğinin bu zor durumlarında her rtaşa yardım etmek farzdır
Bunu gordukten sonra baktim da oyle bir haber yok gibiGalatasaray ve Genk, Midtjylland'ın golcüsü Paul Onuachu'yu transfer etmek istiyor. (Het Nieuwsblad)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Semih 3yildir pragta ne yapmış acaba keşke biraz anlatsa fiziği hala leş hamleler hala kötü pragta yatmış heralde sadece
Semih 3yildir pragta ne yapmış acaba keşke biraz anlatsa fiziği hala leş hamleler hala kötü pragta yatmış heralde sadece