Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra gelecek forvetten hayır gelir mi tartışılır. Ya çok astronomik fiyatlara malolacak, ya da sırf alınmış olsun diye vasat altı birisi kadroya katılacak.

Gram plan program yapmayan, transfer işini hala 1980'li yılların kafası ile yapmaya uğraşan, Türkiye'de ki kulüp başkanları ile yaptıkları gibi hatır gönül işleri ile yurt dışındaki kulüplerle anlaşmaya çalışan yüz karası bir zihniyet bu kulübü idare ediyor. Tabii bunun yanında, yönetime alternatif isimler önermeyi becerememiş, aynı isimler üzerinde saplantılı şekilde istekte bulunan teknik adamın da bu yaşananlarda payı büyüktür.

Bunu nerden mi tahmin ediyorum, çünkü son dönemlerin tamamında aynı senaryolar yaşandı ve belli adamlar üzerinde hep aylarca uğraşılmak durumunda kalındı. Örnek; Amrabat, Yiğit Gökoğlan, Hamit, Emre Akbaba, Ndiaye (kiralanması) ve diğerleri... Bu adamların tamamının transferi hep Terim dönemine denk gelmiş, her seferinde bu isimlerle aylarca uğraşılmış, hiçbir şekilde daha uygun alternatifler üretilmemiş ve hepsi de yüksek ücretler ile transfer edilmiş. Sıradaki isim de Alan Carvalho olduğu çok açık. Muhtemelen yaz döneminde de sadece Modeste'de ısrar edildi ve koca transfer dönemi hiç edildi. Bu durum transferler üzerinde Terim'in "ya onlar ya hiç" şeklinde inat ettiğini ortaya koyuyor.

Kısaca kişisel düşüncem, bu yönetimin beceriksiz, teknik adamın da takıntılı ve inatçı olduğudur. Tüm Anadolu takımlarının şakır şakır transfer yapabildiği bir ortamda, sanarsın dünyada santrafor kıtlığı yaşanıyormuş gibi, 3 gün kalmış hala transfer diye kıvranmanın hiçbir açıklaması olamaz.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnanılmayacak şey değil yahu, daha yaz transfer döneminin sonunda Abdürrahim 2 tane forvet alacağız deyip bu takım kek CL grubundan forvetsizlikten elenmedi mi ?
Oda doğru ya . Artık gerçekten suyu çıktı ya her kafadan bi ses çıkıyor. Ben bu akşamdan itibaren hareketlilik başlar diye düşünmüştüm. İnanılır gibi değil. Duyum bile yok

Ayrıca şu fikrimide belirteyim. Eren ve Serdar Fatih Terim olduğu müddetçe kadroya alınmaz. Eren i değilde Serdar ın affedilmesini belki benim gibi çoğu taraftarımız istiyor. Eğer affedilirse 2.Bülent Korkmaz olur. (yaşı uygun olanlar hatırlarlar). Ama tanıdığımız Fatih Terim in affedeceğini düşünmüyorum.

Bülent korkmaz’ın kıçındaki şortu olamaz serdar. Adam omzu çıkık halde, uefa finalinde savaştı. Serdar karı kılıklı, çıt kırıldımın teki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın Kasımpaşa'nın maçı var, ondan sonra 1 maç cezası kalıyor. Salı günü Bolu maçımız var. İşlemleri yetişirse son kalan cezasını o maçta çekip Alanya maçına çıkabilir.

Herkesin düştüğü bir hata var. Rize maçında çektiği ceza kırmızı kart cezası değil. Ligin ilk yarısından kalan 4.sarı kart cezası. Ceza hesaplanırken hep bu hata yapılıyor

Dogrusuda bu
Mali İbra
İdari Les

Bu yönetimden transfer falan çok zor. Transferi gectim Galatasarayin haklarını savunacak kapasiteleri yok. Dün açık aleni hakem yenilmemiz için hersey yapti. Var sistemini getirmisler pozisyonlarimiz izlemiyorlar her mac aynısı. Dun kazandik diye susmayacaklar. Penaltilari uydurma, penaltimiz verilmedi 2 tane kırmızı kartlari verilmedi. Tüm medya konuştu bunlari bizim yoneticiler suskun. Bilinçli olarak Basaksehiri şampiyon yapma çabası var bizim yönetim de dahil buna. Fatih hoca ve taraftar bu oyuna çomak sokacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nagatomo ne alemde arkadaşlar. Maçlarını takip eden var mı? Linnes in mükemmel performansından dolayı unuttuk.

bu Zuvasspor Robinho'yu satmakla buyuk hata yapti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt