Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Güya biz bunları her şeyii floryaya bıraktılar diye istemiştik. İnşallah düşündüğüm şey herhangi bir zamanda gerçekleşmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayraka defalarca saydirdim. Bir daha yönetimde olmasin ama bence Mustafa cengiz karar veriyor son aşamada. Ozani o satti, albayrak terimi karsisina alıp ozani satmazdi. Serdari o bırakmadı ve albayraka dubaide alan için yetkiyi o vermedi. Albayraki piyon olarak kullandi cengiz. Arkadan kirli işler yapti. Her hafta bir belediyede bir bakanla toplantida, kendi işlerini Galatasaray ismini kullanarak yaptı.Olayları buraya getiren minibüsçünün beceriksizligi.ikisi birlikte kuyumuzu kazıyor
...Yaş kaç 15? Kaybol.
Üstad seninki kaç merak ettim.çok yetkili birine benziyorsunGsc uyelerine iq testi yaptirilmali kanisindayim ahbabim
Ben takip ettiğim kadarıyla erhan tellinin yalan söylediğini görmedim dedikleri genelde çıktı. Zaten basında çıkan onca menajer önerisi forvet ismi de aslında bunu doğrulayan bir kanıt diye düşünüyorumDün Terim'in yaptığı açıklamalar sonrası herkes prim peşinde.
63663Üstad seninki kaç merak ettim.çok yetkili birine benziyorsun
Gsc uyelerine iq testi yaptirilmali kanisindayim ahbabim
Albayrak ağır beceriksiz.alana yıllık 4.5 milyon verse ben de onaylamam.buna transferin emanet edildiği gün bittiğimiz gündü zatenAlbayraka defalarca saydirdim. Bir daha yönetimde olmasin ama bence Mustafa cengiz karar veriyor son aşamada. Ozani o satti, albayrak terimi karsisina alıp ozani satmazdi. Serdari o bırakmadı ve albayraka dubaide alan için yetkiyi o vermedi. Albayraki piyon olarak kullandi cengiz. Arkadan kirli işler yapti. Her hafta bir belediyede bir bakanla toplantida, kendi işlerini Galatasaray ismini kullanarak yaptı.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi