Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güya biz bunları her şeyii floryaya bıraktılar diye istemiştik. İnşallah düşündüğüm şey herhangi bir zamanda gerçekleşmez

Olayları buraya getiren minibüsçünün beceriksizligi.ikisi birlikte kuyumuzu kazıyor
Albayraka defalarca saydirdim. Bir daha yönetimde olmasin ama bence Mustafa cengiz karar veriyor son aşamada. Ozani o satti, albayrak terimi karsisina alıp ozani satmazdi. Serdari o bırakmadı ve albayraka dubaide alan için yetkiyi o vermedi. Albayraki piyon olarak kullandi cengiz. Arkadan kirli işler yapti. Her hafta bir belediyede bir bakanla toplantida, kendi işlerini Galatasaray ismini kullanarak yaptı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün hocanın açıklamalarından sonra Alan bitti, Bony tercih yapıcak dendi. Erhan Telli'nin iddasını destekler şekilde, bu haberler hocanın açıklamalarını unuturmak için servis edildiği çok belli. Yalnız Apo da bu olay içerisinde masum değil. Gidecekse hepsinin gitmesi lazım. Hakikaten Başakşehir yönetimi bizim şu an sürüklendiğimiz kaos ortamını istese yaratamazdı. Gerçekten tek rakibimizin kendimiz olduğu bir kez daha tescillleniyor.

Böyle bir operasyonu, şu anki şekliyle planlamak ve uygulamak tam bir geri zekalılık gerektirir. Şu anda yapılmayan, becerilemeyen transferlerin faturası F.Terim'e mi yazacak yoksa yönetime mi? Takım kötü oynarsa ya da listede olmayan forvet alınır da iyi oynamazsa sorumlusu kim olacak, F.Terim mi yönetim mi? Dün hoca açıkça yönetime ben tutuyorum taraftarı ama 2-3 gün içinde istediklerim olmazsa aradan çekilirim mesajı verdi. F.Terim yönetim aleyhinde konuşmaya başladığı an bu çapsızları Galatasaray koltuğunda oturtmaz Galatasaray taraftarı ve liseliler. Bunu düşünemeyecek kadar aptal değillerdir diye düşünmek isterdim ama aptallıkları konusunda şüphelerim var.

Bu adam sokakta çok pis dayak yemeli. Hastanelik olmalı. Allah belanı versin senin pislik herif.

Yönetimin bu saatten sonra kralını getirsin zaten fişi çekilmiştir. Bunu tartışmaya gerek yok ya art niyet var ya da dünya üzerinde görülmemiş bir beceriksizlik ikisinin de affı yok; sonuç belli defolup gidecekler.

Yarın en hareketli gün olacaktır. Satılık kalemlere 89 tane isim servis edilir, Alan'ı yarın da transfer ederiz ve taraftarın gazı biraz olsun alınır. Salı günü maçta tepkileri hafifletir. Bir umut çarşamba beklenir ve hiç kimse gelmez. İş işten geçtikten sonra biz de twitterda isyan ederiz.

İstiklal marşı kapanış.

Telli tribüne oynuyor. Ciddiye alınabilecek biri değil.

İbrahim seten ve sülayman rodop cengizin paralı kalemleri. Yönetim aleyhine konuşan savaş çorlu hemen uzaklaştırıldı. Ama dün terimin ona söz verdiği konuşuluyor. Ne pis bir oyunun içine düştük

Albayraka defalarca saydirdim. Bir daha yönetimde olmasin ama bence Mustafa cengiz karar veriyor son aşamada. Ozani o satti, albayrak terimi karsisina alıp ozani satmazdi. Serdari o bırakmadı ve albayraka dubaide alan için yetkiyi o vermedi. Albayraki piyon olarak kullandi cengiz. Arkadan kirli işler yapti. Her hafta bir belediyede bir bakanla toplantida, kendi işlerini Galatasaray ismini kullanarak yaptı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Albayrak ağır beceriksiz.alana yıllık 4.5 milyon verse ben de onaylamam.buna transferin emanet edildiği gün bittiğimiz gündü zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt