Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz'in sinsi olduğunu ve Fatih Terim'i kıskandığını düşünüyordum ben de, Cengiz aşağılık kompleksi yaşayan ve bu yaşadığını tepkisel olarak büyük büyük konuşarak savunan bir kişilik (buna üstünlük kompleksi de deniyor) . Fatih Terim'in bu kadar sevilmesinden dolayı Terim'den hoşlanmadığını tahmin ediyordum. Başkanlık makamındaki birinin bu işlere girmemesi ve egosunu ortadan kaldırıp kendini hizmete adaması gerekiyor ama bu tip olaylar senelerdir yaşanıyor.

İhanetin bedelini ödeyecekler.

erhan telli salağı youtube kanalı içine foruma adam sokmuş sanırım zira soktuğu adamlarında en az kendisi kadar kafası çalışıyor anca

Terim hep Galatasarayın menfaatleri için sustu akılsız herifler. Dün bir kelime etti kıyamet koptu neredeyse. Cengizin paralı kalemleri her yere yayılmış. Bu adam Galatasaray için bir hastalık derecede.

Bolu maçında istifa çağrısı yapmalı taraftar. Kapalı kapılar ardında yaşananları geçiyorum, forvet meselesi zaten başlı başına istifa sebebi.
Camianın "ileri gelenleri" de bir zahmet üzerine düşeni yapsın. Mart ayında ibra etmeyiz tehdidinin artarak devam etmesi gerekiyor.

benim anlamadigim su:
Aysal zamaninda Terim bir kere bile istifa demezken, bu mal cengizde dün bunu dedi. Olacak is degil. Ki aysal yönetimler felan degistirtti

Arda-rıdvan-tüpçü-göksel den oluşan derin futbol mafyası yine fatih terimi kopararak önümüzü kesme peşinde.bu iktidar yalakası nizipliden herşey beklenir
Bir bok yapamaz bi iki seneye siktir olup gider adini bir kisi bile hatirlamaz , Fatih Terim bizim yasayan efsanemizdir bu sefer kimsenin onu bizden koparmasina izin vermeyiz.

Bu yönetim hasbelkader buraya geldi belli ki kısa sürede ne koparsak kar mantığında hareket ediyorlar ne burayı hak ediyorlar ne yönetebiliyorlar açık şekilde bahsi geçen oyunlara girmelerinin nedenleri egodan çok çıkardır bence eğer doğru ise.

#SabrımızTerimİçin yüklenelim beyler yönetim gider Terim kalır

Bu adam her defasında manasız deyim-atasözüleriyle taraftarla maytap geçiyor. Herkes her şeyin farkında bu adam hem mali hem idari yönden ibra edilmemeli. Ulan şu liseli pisliklere karşı birini bulmuştuk oda pislik çıktı.

Terimin suyun karşı tarafı dediği,sokak kabadayıları dediği adamlarla sarmaş dolaş oldu. Bu haber basına sızdırıldı. Kusura bakmayın ama teorilerin çoğunun doğru olduğu aşikar.

Galatasaray başkanlığı bu ali cengize büyük geldi. Bu saatten sonra saçma sapan adam alıp da göz boyamaya kalkmasın. Defolup gidecekler.

Nerde bu herif başkan değil mi? Konuşması gerekirken nerde? Haklarımızı savunurken nerde? Her defasında deyim-atasözleriyle taraftarla dalga geçmeyi çok iyi biliyor. Başakşehir rahat oyuncuların röpartajlarını izleyin daha sezonun ilk yarılarında emre şerefsizi bu sezon şampiyon olacağız zaten dedi ve başakşehir lider değilken. Talimat verildi dün Erman Toroğlu bunu açıkca anlattı zaten artık bilmeyen kalmadı. Ama konuşanı her yerden düdüklüyorlar haberiniz olsun. Cengiz nerdeysen Allah belanı versin inşallah cengiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt