Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O makama gelebilmek için Fatih Terim in ismini kullanacaksın. O şahısa borçlu olduğun koltuğu bütün mesainin Fatih Terim i kovmak için kullanacaksın. Yok öyle yağma başkan bozuntusu, Gs taraftarı yaptığınız bu hainliği unutmayacak defolup gideceksiniz o koltuklardan.

“Galatasaray taraftarından ricam 31 Ocak akşamı saat 24:00’e kadar beklemeleri. Tabii ki içinde bulunduğumuz durumu ben de tasvip etmiyorum. Ya bu arkadaşlar gelip cumartesi Alanya’da oynarlar ya da..”

IMG_20190127_223652.webp

mantıktan doğrudan uzaklaşılması renktaş yoksa ben manipüle edilen asker koyunlarla sıkıntım yok sadece görüşlerimi dile getiriyorum. tek perspektifli ilerliyor her şey ki bu normal değildir

Renktaş Başkan ve yönetim mevcut görevlerini yerine getiremezse Terim Tudor Denizli Hamzaoğlu fark etmez taraftar t.d kimse onun yanında olur.Burada sadece Terime takılma

Koskoca Galatasaray'ın 8 aydır Golcüsü yok Şampiyonlar Ligi olası gelirlerinden olduk.

Koskoca Galatasaray Başkanı çıkıyor Eylül ayında TV'de taraftarın gözünün içine baka baka Yalan söylüyor Futbolcuların 1 kuruşu alacağı yok diyor.

Serdar'ın Menajeri açıklama yapıyor 1 senedir para almıyor diye Aynı Başkan cevap veremiyor Menajer bozuntusuna

Bu Başkan ve yönetime nasıl güveneceğiz? nasıl geniş perspektiften bakacağız?

5 sene FFP var zaten. Sattığımız kadar alabileceğiz ve devre arası satışları da sene sonuna aktarılamıyor. Gayet iyi para var elimizde, bu 5 seneyi döndürmen için yatirim yapman şart. Yoksa sene sonu kimi satacak ve kimi alacağız. 10 milyon euroya 2 tane genç adam alınsa burdaki herkes zaten memnun olur ve en kötü ihtimal tutmadilar diyelim 5e okutursun çünkü genç adam. Bu son 5 gün sadece onumuzdeki 6 ayı değil 4 seneyi bile etkileyecek. Yönetim ne yaptı peki? Menejerlerin kucagina oturdu şu an. Hakikaten ihanet, savunulacak bir tarafı yok.

Forumda hala Mustafa Cengiz ve LEŞ yönetimini savunanları görüyorum.Çok değil Bir kaç ay sonra forvet takviyesi yapılmadığı için şampiyon olamadığımızda aynı arkadaşlar ne diyecek acaba

Terim nefreti baska bisey degil

Ffp kuralar çevresinde 14 milyon Euro'luk alım gücümüz mevcut.

kagit ustunde 14 var da reelde onun yarisi bile yoktur ahbap
daha uefadan gelmemis parayi hesaba katinca anca 3 milyon tl kara geciyoruz
uefa mevzusu devam ediyor
dusuk butceye iyi bi herif alinmaya calisiliyor o da zor
mesela stopere marcaoyu bulursun hoca danyi de almisti zamaninda
ama forvet oyle degil
mesela demba bayi alsalar ne diyecektiniz? hocaya bilerek kotu forvet aliyolar mi
biraz cift tarafli dusunmede fayda var
ha aponun 2 forvet alacagiz falan laflarini kaale alirsaniz o zaman is zor o herif ne dedigini bilmiyor

Yönetim en son Love’ı almaya çalıştı, beyler Love. Bjk’nın serbest bırakdığı 33lük Love. Yönetim beceriksiz ve alamıyor, bu kadar basit.

O parayı yaz transferinde kullanamayacağız. Tarih bu hıyaneti affetmez.

Ooo racon kesmişler de araya PATO'yu da sıkıştırsalarmış iyi olacakmış

Bence en büyük sorun yönetim ve hocanin arasinda muazzam bir iletisim kopuklugu var.

Hem de arabulucu Apo ya ragmen. Iki tarafin digerinin ne istediginden ne düsündügünden haberi yok gibi hareket ediyorlar.

Yönetim gidecek gibi duruyor .. şu an hersey o yolu gösteriyor .. bu taraftar yönetimi Mart’a kadar bile birkamaz !

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yilin en keif veren ve en iyi mucadele ettigimiz macin ertesi gunu taraftarin bu durumda olmasi hali tatsiz
hele hoca 31ine kadar bekleyin demis olmasina ragmen
erhan telli diye kolpacinin tekinin lafina inanip

Abdurrahim Albayrak yaşanan süreç içinde kimin yanında yer alır? istifa eder mi? tartışmalarına 1, NOT bırakayım. Albayrak Perşembe günü Serdar Aziz'in kalması için alınan karara İMZA atmamak için yönetim toplantısına katılmadı. Bu olay aslında TARAFINI da her şeyi de anlatıyor!

Savaş Çorlu

olacak iş değil yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt