Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kagit ustunde 14 var da reelde onun yarisi bile yoktur ahbap
daha uefadan gelmemis parayi hesaba katinca anca 3 milyon tl kara geciyoruz
uefa mevzusu devam ediyor
dusuk butceye iyi bi herif alinmaya calisiliyor o da zor
mesela stopere marcaoyu bulursun hoca danyi de almisti zamaninda
ama forvet oyle degil
mesela demba bayi alsalar ne diyecektiniz? hocaya bilerek kotu forvet aliyolar mi
biraz cift tarafli dusunmede fayda var
ha aponun 2 forvet alacagiz falan laflarini kaale alirsaniz o zaman is zor o herif ne dedigini bilmiyor
Vallahi o 14 milyonun tamamı buhar olmuştur belki de ama sonuçta ffp kuralına bakarsan 14 milyonluk hakkın var alım gücü olarak.

Artık Kredi mi çekerler bilmem ne yaparlar bilmem de bu büyük camiaya yakışan bir As santrfor almak zorundalar.

Yada diğer seçenek... Çık ortaya beceremedim , özür diliyoruz de seçim kararını verdiğini açıkla sezon sonuna.

Eğer yakın zamanda kap gelecekse yarınki divan kurul sırasında verirler tepki gelirse azaltmak için yoksa da transfer gelmez diye düşünüyorum.

Fatih Terim bir liste veriyor yönetime , eminim ki min. 10-15 kişilik.. Ama yine yeni bir modeste buldular oyaladılarda oyaladılar... sanırsın Terim başka oyuncu istemiyor satılık medyaya görede.
Sneijder verilen listenin 4. adamıydı yahu zamanında , Alan kim köpek, 1. ve tek seçenek miydi acaba sadece.. Alan sadece siyasete satılmış yönetimin tutunduğu daldı.. yok şu zaman bitiyor sözleşmesi yok şu zaman istanbulda falan.. modeste sürecinden ne farkı var yaşadığımızın yine''

Galatasaray'da isimler unutulabilir ama Kahpelik ebediyen unutulmaz, bu da böyle biline..

Bence öyle hainlik falan yok ya o işi göze alamazlar çünkü terim yönetimden daha üstün durumda bizim yönetimin plan programı yok birazda beceriksizler bütün sıkıntı omdan yani terimde bunları attı taraftarın önüne

fatih terim 3-5 yıl sonrasına yavas yavas başkanlık için planlamalarini yapması şart. Bunun içinde iyi bir td yetistirmesi lazim. Suan ki yardimcilarinin bunu o kadar etkili ve başarılı yapabilecegine güvenmiyorum

20 milyonluk satis yapmamiza ragmen forvet alamayan baskan, yonetim, baskan yardimcisi, artik kimse transfer gorusmeleri yuruten kisler, sezon sonu defolup gitmeniz dilegiyle.

IMG_9447.webp

Beyler olay Erhan Telli mi yani yapmayın. Gelişen süreci analiz etmek bu kadar zor olmamalı. Göz göre göre taraftarla kafa buluyorlar, yalan söylüyorlar. Hocanın söylediklerinin tam tersi yapılıyor ve bunu hoca söylüyor hoca. Erhan değil.

kagit ustunde 14 var da reelde onun yarisi bile yoktur ahbap
daha uefadan gelmemis parayi hesaba katinca anca 3 milyon tl kara geciyoruz
uefa mevzusu devam ediyor
dusuk butceye iyi bi herif alinmaya calisiliyor o da zor
mesela stopere marcaoyu bulursun hoca danyi de almisti zamaninda
ama forvet oyle degil
mesela demba bayi alsalar ne diyecektiniz? hocaya bilerek kotu forvet aliyolar mi
biraz cift tarafli dusunmede fayda var
ha aponun 2 forvet alacagiz falan laflarini kaale alirsaniz o zaman is zor o herif ne dedigini bilmiyor

Garry den ve Ozan dan kazandigimiz paranin cash aninda cebimize girdigini düsünüyorlar. Allah bilir kac taksitle geliyordur o paralar.

Aynisi Marcao icin de gecerli, kim bilir 4 Milyonu kac takside bölmüsüzdür.

Bir daha Mustafa Cengiz bu dursun Özbek’ten bile beter diyen adamlara da kızmayın !

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yonetim hain, hocayi harcamaya calisiyor vs bunlar safsata
Yonetim beceriksiz, basiretsiz vs bunlar yuksek ihtimal dogru

Gomis satilip yerine golcu alinmamasindan Hocanin haberi olmamasi mumkun degil bence
Hemen oncesinde gelen ve gidenlere sasiracaksiniz, sorumlulugu ustleniyorum dedi

Dun de zaman varken para yok, para oldugunda zaman olmuyor dedi
Bence bu buyuk ipucu

Yonetim de hoca da ffp’de risk almak istemiyor, once kesin satip sonra almak istiyor

Elestirilmesi gereken kisim, transfer baslamadan satilacaklarin ve alinacaklarin kesinlestirilip transfer basladiginda 2-3 gun icinde operasyonu bitirememek

Bu yuzden beceriksizler

Buyuk ihtimal garry ve maiconu satip alan ve marcao aliriz diyorlardi
Da costanin gidisinden haberleri olmadi ve maicon kaldi, tum plan bozuldu
Garry’yi satip marcao’yu halledelim dediler, forvet icin ffp butcesi kalmadi

oyle olunca ozani satmaya gittiler, hoca satmayin dedi, o zaman alamayiz dediler, hoca mecbur tamam dedi

Ama en buyuk hata alinacak forvetlerle sozlesmeler kesinlestirilmemisti
Hoca da bence buna tepki gosteriyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ua ultimatom vermişmiş. Samimiyetten son derece uzak açıklamalar.
Sadece şunu merak ediyorum. Transfer yapılmadığı takdirde 1 Şubat’tan sonra stadda yönetim istifa diye bağıracak mı ua?

Abdurrahim Albayrak yaşanan süreç içinde kimin yanında yer alır? istifa eder mi? tartışmalarına 1, NOT bırakayım. Albayrak Perşembe günü Serdar Aziz'in kalması için alınan karara İMZA atmamak için yönetim toplantısına katılmadı. Bu olay aslında TARAFINI da her şeyi de anlatıyor!

Savaş Çorlu

Albayrak ve Hanedan transfer sezonu kapanınca istifa eder. Sıra Cengiz'e gelir.

Biz SL geliriyle anca 3 milyon tl kar yapiyorsak, transfer bütcenin yarisini bile zor harcariz. Niye adam gibi sponsor bulamiyorlar? Bari ordan gelirimizi toplam 5-6 milyon yükseltsek, yazin belki transfer gelirin 90% harcayabiliriz.

Bu olay doğrudur çünkü serdar ve erenin de alacakları var haberlerini gördük. Eğer yabancıya parayı veriyorsan yerliye de vereceksin bunu yapmak tamamen şerefsizliktir. Kulübe ihtar çeksinler hakları vardır o kadar satış yap şl geliri, şampiyonluk geliri ama maaş ödeme. Duygun Yarsuvat bu haftaki açıklamasında bir mali tablo yayınladılar ama şark kurnazlığı yapmışlar biz yemeyiz demişti. Maaş vermeden ben de kar açıklarım her geçen gün başka fiyaskosu çıkıyor bu yönetimin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt