Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak başkanım bu ibrahimovic.. bonservisi elinde , maaşı da oldukça uygun 500bin..

Senaryo yalandan bu olsa bile bir allahın kulu cengiz kabul eder bu şartları diye inandıramaz artik beni..

Galatasaray taraftarları olarak açtığımız #SabrımızTerimİçin etiketi, Dünya çapında 1 numaralı gündem maddesi oldu.

BÜYÜKSÜN #GALATASARAY TARAFTARI ! YellowRed Post on Twitter

Maaşların ödenmemesi de büyük problem. Nereye gidiyor bu paralar, bazı topçular 1 senedir maaş almamış? Kimseyi de alamıyorsun 11 oyuncularını satıp.

-Ndiaye'yi sat kimseyi alma hoca donk'la doldursun orayı bir şekilde.
-Maicon'u satama, hoca stoper istiyorum demesine rağmen kimseyi alama hoca Ozanla o işi de halletsin bir şekilde.
-Gomis'i sat kimseyi alama, forvetsiz şekilde sezona gir. Yine bir şekilde ligin en çok gol atan takımlarından birisi ol.
-Hoca kalmasını istemesine rağmen rodrigues'i sat yerine de kimseyi alma.

E adamın satma dediklerini satıyorsun, kadrosunda düşünmediklerini yollayamıyorsun, istediği mevkilere kimseyi alamıyorsun.

Üstüne maaşları da ödeyemiyorsun. Uefa mevzusu olmasa (hallettiklerini varsayıyoruz), sokaktan geçen herhangi birisinin yapacağı yönetim de aşağı yukarı böyle olur. Hayır bilmiyorsun bari Terim'i dinle sorumluluğu da onun üzerine at, bu ne iş bilmezliktir.

Artık yarın en az 1 kap gelmeli.. eğer gelmezse bu yönetim amacını belli etmiş olur!

bu mençıstır evren kadar sallayıp bi bok bilmeyipte forumda paylaşılan başka bi twitter hesabı daha varmıdır acaba
Mal mal adamlari buraya tasiyarak transfer nobetini çopluge cevirip girilmez bir yer haline getirdiklerinin bir gun farkina varirlar ins.

uA susuyorrr yaaeevv
sucuk yaeeev
biz çok zekiyiz yaaeev
en çok biz seviyoruz yaeev

Teknik adamlar taraftar bin tane transfer ister tabiki ama olmaz bazen....

Ama senin yönetim olarak bu kulübe alacağın tek bir adam getirmen gerekir ki bunda da 7 aylık süre tanınmış öyle veya böyle.

Alacaksın arkadaş o santroforu ! Alamıyorsanız kapı nerede olduğunu taraftar gösterir kibarca

Terimin baskanlik yapabilecegini sanmiyorum su isi cok abartiyoruz taraftar fantazisidir bu. Terimden ne olur bilir misiniz futbolu bırakırsın hacı bu adama dersin tam yetki kimi alacaksan al para su yonetim su oyuncu mu satiyorsun kadro mu planliyorsun hepsi sende. Istenilen seyde bu aslinda desteklerim katilirim.
Ta gecen donem dedim hoca sampiyon yapti eyvallahta bu adaminda bir sonu olmali hoca olmadan takim bir bok yapamiyor hersey kaosa surukleniyor vs. vs. e o halde bu adami getir babacim sportif direktorluge ver tam yetkiyi kimi kime satiyor ne yapiyor kendi ekibiyle calissin yapsin son mecra baskan gitsin imza atsin. Bilmedikleri boka burunlarini sokmasinlar gitsin asil gorevleri olan adam akilli sponsor bulsun para yaratsinlar

Dx8UiqZX0AAiFuv.jpg

alayınıza gider

Bu olay doğrudur çünkü serdar ve erenin de alacakları var haberlerini gördük. Eğer yabancıya parayı veriyorsan yerliye de vereceksin bunu yapmak tamamen şerefsizliktir. Kulübe ihtar çeksinler hakları vardır o kadar satış yap şl geliri, şampiyonluk geliri ama maaş ödeme. Duygun Yarsuvat bu haftaki açıklamasında bir mali tablo yayınladılar ama şark kurnazlığı yapmışlar biz yemeyiz demişti. Maaş vermeden ben de kar açıklarım her geçen gün başka fiyaskosu çıkıyor bu yönetimin.
Yan gelip yatmak,
Kendini geliştirmemek,
hocaların altını oymaya çalışmak,
Sözleşme uzatmak için yalan transfer habeleri yaptırmak,
Kankalarini yanına aldırmaya çalışmak,
Idmanlarin temposundan şikayetçi olmak,
Yedek kalınca takım içi huzursuzluk çıkarmak,
Medyaya ve rakiplere kulüp içinden bilgi sizdirmak.
Sözleşmeyi kendi paran ile değil de yabancılarin para birimiyle yaptirmak...

Şerefsizlik değil de maaşları 3-5 ay geç yatırmak mı serefsizlik?
Hiçbiri aldığı paranin 10'da 1'ini bile hak etmiyor.
Umarim kazandıklarından hayır görmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt