Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık forvet transferini geçtim.Devre arasında gelen parayı Onyekuruya gömsünler bonservisini alsınlar razıyım.

Terim dün topu taraftara attı. Susmasından belliydi bu günü beklediği.

Özellikle Semih transferi sonrası Emre Çolak, Sabri falan haberlerini saldılar, “Terim bak evlatçı” algısını kasıp, zaten gergin olan taraftarı Terim’e karşı isyan ettireceklerdi. Taraftar gelir gibi oldu ardından Emre yalanlaması vs derken gündem değişti.

Terim dün yaptığı seri hamleyle taraftarı arkasına aldı. Şimdi seve seve her istediğini yapacaklar. İstemedikleri adamı bok satarlar mesela bu sefer. O transferlerin birazını yapmak zorundalar mesela.

Üç kuruşluk akıl ve tecrübeleriyle, 30 yıldır bu çakal sürüsüyle mücadele eden adama dümdüz saldırdılar. 10 maç ceza falan derken geldiğinde yakaladığı sinerjiyi kaybetmeye başlamıştı Terim. Dün yaptığı hamle ile geldiğinden çok daha fazla desteği var arkasında.

Kuyusunu kazmak isteyenler ağam-paşam çekmek zorunda kalacak gibi.

Sıfatlara bak sıfatlara sonunuz geliyor lannn
Tam hükümet yancısı tip var hepsinde.
Sanıyorum emir geldi 3 büyük kulübe.
Bu sene basaksehir transferleri yapıcak siz kesip sesinizi oturup borclarınızı ödeyeceksiniz diye talimat alınmıs.

Para var elde sıcak yine transfer yapılmıyorsa bu isin sonu kötü. Kulübü ele gecirmisler artık cok belli.

Yalnız bu tür gücü yıkmak isteyen bir Türkiye'de başka güçlerde mevcut.

Tff ve hatta siyaseti ayağı bile mevcut olabilir. Türkiye'de halkın büyük kısmı 3 büyük İstanbul takımlarının peşinden koşuyor ve ilgisi oluyor.

Şimdi bir takım lige ambargo koyduğunu düşünelim Türkiye gibi bir ülkede. Diğer kulüplerin taraftarı ilgisi azalır ve gözü başka yerlere daha çok kaya bilir. Mesela siyaseti takip etmeye başlar daha yoğun şekilde ki buda siyaseti yürüten kişilerin hiç ama hiç işine gelmez.

Eski Roma arena taktiği bugünde uygulanıyor sonuçta tüm dünyada halen. Halkı siyaseten uzak tutacak yem ver ki rahatça halkı soya bilesin
Ya onların tarafını biliyon en azından. Bizim korkmamiz gereken dost görünüp içerden bizi bitirmeye çalışan kemirgenler.
En büyük düşman onlar.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dx8cgglWsAEocDZ.jpg

Yusuf Günay
Mahmut Recevik
Ömer Cansever
Erol Özmandıracı

Cengiz'in as kadrosundaki elemanlar bunlar. Fatih Terim'e karsi bir cephelesme varsa bunlari göndermemiz lazim baskanla birlikte.
erol özmandıracı cicişleri düdükleyen amca değilmiydi yav

Bu işin içinde iktidar var kardeşim olay açık belli.

Fatih TERİM milli takımda üstünün çizilme kumpasa düşmesi, referandum döneminde beyaz tv de sen ne diyorsun diye yapılan evet diyen ünlülerin bir çekim var Melih Gökçe hoca sen ne diyorsun diyo, Terim bu işe katılmıyor rest çekiyor ve hayır oyu vereceğini söylüyor, sonrasında zaten rüştüsünden rıdavanına rasim ozandan ahmet çakara herkes hocaya sallamaya başlıyor derken bi kebapçı olayı medyaya yanlış aksedilip TERİM istifa etmeye zorlanıyor, bize gelince ve yine popüler gündem olunca bu biatçı Albayrak ve Cengiz görevlendiriliyor hocaya moobbing yapmaya başlıyorlar, zaten federasyon dikkat edin paso hoca bir şey yapsa da 2 misli nasıl ceza soksak diye elinden geleni yapıyor, bir gün bunların hepsini konuşacak hocada sırf GALATASARAY zarar görmesin diye çok şeyi sineye çekiyor. Tüm olayın altında biat etmemesi yatıyor. Yoksa apo hoca için her şeyi yapar ama RTE için her şeyden fazlasını yapar, Cengiz hoca olmasa bir hiç olduğunu biliyor ama emir büyük yerden onun için.

Onlardan olmayanın yaşam hakkının alındığı bir devirdeyiz bu iş siyasi

Lazio Juve maçını tavsiye ederim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet hayır kampanyasına hoca hayır dediyse ve bunuda mahlum zatların suratına dediyse adamlık leveli nirvana seviyesine ulaşmıştır :)

Ama iki seçenek sunulmuş....

Evet yada hayır. Demokratik hakkını kullanıp hayır demiş ise ona bina ne yahu? Heee.... Demokratik olmayınca sorun oluyor tabiki

Benim anlamadığım,

Ne zaman Terim takımın başına geçse ve istediği oyuncular alınsa sürekli şampiyon olurken. Herkesi ciddi derecede demoralize edip ezici üstünlükler sağlarken neden Terim üzerinden algı yaratıp hocayı mutsuz ediyorlar ya da göndermeye çalışıyorlar.

Al işte adamın istediği oyuncuları, sen de başkanlık koltuğunda rahat rahat otur. Şimdi çokmu iyi olacak 2 maç sonra istifa sesleri duyulur 2 ay sonra da tekmeyi yersin.

Hoca diyor ki ozanın gitmesini ben istemedim ama başkan ve bazı yönetici arkadaşlar gitmesini uygun gördü.
O yönetici arkadaşlar kimler? Bunların cevabının verilmesi lazım. Aysal zamanında da aynı şeyleri yaşadık şimdi de benzer senaryolar var.
İlk etap Aysal, Terimci olan albayrak'i ikinci seçime giderek yanına almadı. Ardından zaten hoca gibi egoları tavan olan aysali fitilleyerek hocayı kovdurmaya kadar gitti iş.

Ayni şeyler yaşanırsa taraftar napcagini biliyor bu sefer ama iç huzurun bozulması demek başarıya kendi deyimleriyle bariyer koymak demek.
O zaman gelir ise bariyerler teker teker Munasip yerlere monte edilir çok net.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

m.cengizin oglu olduguna %100 emin miyiz Abdurrahman bey,,
Burak elmas bir tweetinde bu şahısa yanıt verirken sarper diye hitap ediyordu.Şimdi başka bir tweete denk geldim Cengizin oğlu değilmiş.Ama yönetim kurulu içinden birinin hesabıymış o kesin.Burak elmas kendi yazmış tweetlerinde 28 aralık ile 31 aralık tarihlerinde geçiyor.

Bu işin içinde iktidar var kardeşim olay açık belli.

Fatih TERİM milli takımda üstünün çizilme kumpasa düşmesi, referandum döneminde beyaz tv de sen ne diyorsun diye yapılan evet diyen ünlülerin bir çekim var Melih Gökçe hoca sen ne diyorsun diyo, Terim bu işe katılmıyor rest çekiyor ve hayır oyu vereceğini söylüyor, sonrasında zaten rüştüsünden rıdavanına rasim ozandan ahmet çakara herkes hocaya sallamaya başlıyor derken bi kebapçı olayı medyaya yanlış aksedilip TERİM istifa etmeye zorlanıyor, bize gelince ve yine popüler gündem olunca bu biatçı Albayrak ve Cengiz görevlendiriliyor hocaya moobbing yapmaya başlıyorlar, zaten federasyon dikkat edin paso hoca bir şey yapsa da 2 misli nasıl ceza soksak diye elinden geleni yapıyor, bir gün bunların hepsini konuşacak hocada sırf GALATASARAY zarar görmesin diye çok şeyi sineye çekiyor. Tüm olayın altında biat etmemesi yatıyor. Yoksa apo hoca için her şeyi yapar ama RTE için her şeyden fazlasını yapar, Cengiz hoca olmasa bir hiç olduğunu biliyor ama emir büyük yerden onun için.

:tbr::tbr::tbr::tbr:şunu forumun girişine asın

en doğru yorum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt