Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Abdurrahim’e o kadar kızdık ama adam bizim tarafta mıymış? Son dedikodulara bakarsak hain olmadığı anlaşılıyor.
Herkes bir şey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık artık.
Abdurrahimin sürekli taraftar önüne atılıp hedef gösterilmesi de bu iddiaları güçlendiriyor.
Alan transferini bitirmesine rağmen açıklanmaması.
Serdar Aziz’in kalması kararına imza atmamak için toplantıya katılmaması.
Evet renkdaşlar neye inanacağız Apo kimin tarafında?

En başından beri diyoruz Abdurrahim gibi biri hayatta satmaz bu takımı. Olay Terim ya da bir başkası değil onun için. Adam koyu Galatasaraylı. Ama transferleri onun mu halletmesi gerekir? Sonuna kadar hayır.

Forvet alınacak evette anlaşılan ve hocanın istediği ALAN - PATO - TETTEH alınmayacak gelecek olan hocanın istemediği Bony - Zaza vs. + Serdar - Eren af hoca istifa etsin diye her şey yapılıyor hoca direnip efsane olacak sonunda da bakalım bu yönetimin ömrü kaç gün olacak ?

3 gün sonra transfer sezonu bitiyor. Artık sabır da kalmadı.

Fatih terim şu programa bağlansa keşke hepsini susturur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Albayrak açık açık dedi alanla anlaştık pato da tamam sadece klubuyle alacak sorunu var ki feghouli de de vardı o çözülmeyecek bir sorun degil kesinlikle aynı şekilde tetteh zaten tamam diş basında cıktı haberleri peki bu transferler neden yapılmıyor 3 ude fatih hocanın ne olursa olsun en az 2 sini alın dediği isimler başkan fatih hocayı istifa ettirmenin yollarını arıyor büyük ihtimal istemediği 1 2 transfer yapicak zaten serdarı yönetim affederek ilk adımı attı fatih hocaya abdürrahim tamamem arada kalmis biri zavallı iyi niyetinden şüphem yok ama napacak oda benim çıkardiklarim bunlar fatih hoca galiba hiç bir yönetimle uzun süreli çalışamayacak en iyisi hem başkan hem teknik direktör olması :)

böyle seylerle ilgilenmedigim icin bilmiyorum ama zampara diyorlardi bu adam icin :D
Hacı sabancı da yurtdışına gönderip orada pompalamıştı sanırım. Açıkçası bende ilgilinmiuorum ama arkadaş bilsin istedim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt