Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezeli izleyenler bilir,rahmetli tuncel kurtizin hasan sabbah hikayesi meşhurdur.Orda hasan sabbaha,onun düşmanı selçuklu sultanının en güvendigi adamların bile itaat ettiğini anlatır.Mustafa cengizinde sahibi var ve bu belli herşey ortada.

Hasan Sabbah'ı bilir misin kardeş?

Allah rahmet eylesin nur için de yatsın Tuncel Kurtiz.

klübün sitesinden Fatih terim'e kabadayı sıfatını yakıştıran ali koç'un damadı mı yapacak bunları. Heryer şerefsiz heryer namussuz dolu. Kokuyorum renktaş...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TERİMİ İNAN KIRAÇ İSTEDİ VE AYSAL GETİRDİ DİYE BİLİYORUM @Fatih Hacı YALAN MI ABİ

#ParalıHesaplarınaİfsaOperasyonu

aleyna-tilki-vs-allah_1261182.jpg

Maicon satılmazsa ağır sıçtık zaten. Adam ayrılık acısı yüzünden bizi yakacak.
Tamam karakterli adamsın sevdik seni ama dön artık ülkene ailenle ilgilen.
Para pulu geçtim 2-3 ne veriyorlarsa gönderelim ortalama bir stoper alalım razıyım. Yoksa 2. yarı çok söveceğiz.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Metz'de forma giyen 23 yaşındaki forvet Habib Diallo'nun alınmasını istedi. (Beyaz TV)

Bıraktığı borcun haddi hesabı yok..

Büyümenin gereksinimleri, üstelik öyle çok büyükte borç bırakmadı, asıl borçlanma Canaydın dönemi, yaptığı bir sürü proje var onun dışında yaptığı transferlere bak Hagi dünyanın sayılı yıldızı, Tafi Brezilya kalecisi Dünya kupası efsanesi, Pope Barca kaptanı, bizimkiler para varken alamıyor, Süren dönemi yoklukta gelenlere bak.

adamlar üsenmeyip liste yapmis

Alamut kalesinde yaşamış kimine göre bilge,kimine göre esrarkeş olan hülagü hanın ki tarihin gördügu en gaddar adamdır öldürdüğü kişi olarak özetleyebilirim

Soru olarak sormamıştım Ezel de Tuncel Kurtiz öyle giriyordu hikayeye onu söylemek istemiştim. :)

Maicon-Serdar satışı olabilir demiş.Şu kaos olmasa şunu diyebilirdik.Alan-Pato-Scout transferi.
Maicon dan bir bok olmaz. Muhakkak satılmalı. Santafor yokken, bir de Stoper de yangın çıkardılar.

Yahut ilk11 de banko oynayan ve şampiyonluk da payı olan Denayer Gitti - bu 1

Serdar keza aynı, o da Gitti - bu 2

Ozan tam 11'in vazgeçilmez oyuncusu olmaya aday iken Gitti - bu 3

Maicon dan iyi olan ve onu yedeğe oturtan 3 AS Stoper gitti... Bir tanesi geldi.

Yaptı mı sana " - 2 " stoper.

Ahmet ve Semih'i zaten futbolcu değil.

Konunun transferden Albayrak aklama senaryolarına dönmesi ilginç. Herhalde söylentilerde kendisinin bir parmağı yoktur.

2 senede bi yönetim istifa demekten bıktık ne zaman bu kulübü profesyoneller yönetecek ya

rahat batiyor bu ... kulübüne

Habib Diallo'nun Ligue 2 istatistikleri

20 maç 15 gol 5 asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt