Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih 2012 performansını veremez ama Ahmet ile de bir tutamam.Ahmet de çabanın çsi yok.İdmanlardaki, maç sonu yüz ifadesi olsun bitse de evimize gitsek modunda.Emre Utkucan yine formunda olduğundan yerlerini düşük maliyetli bi yabancı stoper de aldırabilir.Serdar da bu kafayla oynayamaz.Aklı hep Fenerde olacak.Altyapıdan Ogün de kadroya monte edilebilir.Ozan gibi olmasada ona da özel idman-vücut geliştirme ile hazırladılar.
Semih dem AS Stoper olunmaz.

Marcao nun yanına kalitesi tartışılmaz bir banko Stoper şart (idi).
O olsa, Semih yedek olarak gelse birşey demem.

Konusulan forvetlere bakilirsa en iyi tercih Tetteh olur gibi. Digerleri ya mumkun degil ya çok para istiyorlar ya yasli ya gecmiste cok sakatlandi vs. vs.

serdar ve maiconu satmak istiyorlardi, giden ozan oldu. bende sasirdim falan demis anladigim kadariyla.
Hocanın Serdar konusunda tavrı net.Şimdi gitmezse yazın gider.Serdar bi daha Abdurrahim-Fatih ikilisiyle görüşme yapsa kadroya alınır.Leipzig maçı sonrası 3 işaretini yapmıştı.3 yabancı alınacağı düşünürsek Gidecek olan ilk kişi Maicon.Arap-Brezilya liglerinde piyasası olan bi oyuncu ama şuan içinde bulunan kaosla 1 forvet alınsa bile şaşıracak durumdayız.

yahu yönetim bizi öyle bir hale soktu ki çok bariz stoper eksiğimiz varken konuşamıyoruz bile.

trollemiyorum
konuya girdim hic tanımadıgım tipler abuk subuk seyler konusuyor
yabancılık cektim biraz
neyse turist kafilesi cekilince bakarım konuya
Ya sen bony gelmesin mugdatla devam edelim diyen vatandaş degil misin?. T
...ak yapıyorsun iste.

Diallo fena bir oyuncuya benzemiyor yanına da bu tetteh falan alınabilirse;genç,maaş bütçesini aşmayacak,yüksek potansiyelli santraforlar.

fatih terim mecbur kalmadikca bitik topcu istemiyor, tetteh irakli habib diallo bizim listedeki isimler olabilir. loic remy, wilfried bony gibi oyuncularda fatih terime ragmen almak istedikleri menajer önerisi komisyon transferleri gibi duruyor

Bizi en büyük borç batağına ilk sokan Faruk Sürendir. Tamam başarı vardı ama borç da her yıl düzenli artıyordu. Mehmet Cansun geçici olarak kemerleri sıksa da Canaydın dönemi ve sonrası tamamen boşlndı bu iş

Süren kalsa ve stadı yapsaydı sıkıntı yoktu aç bak bakalım ne borç bırakmış ? Her şey abartılıyor, olması gereken kadardı borç 52 milyon $ ve o günün kuruyla tamda krizde.

Semih dem AS Stoper olunmaz.

Marcao nun yanına kalitesi tartışılmaz bir banko Stoper şart (idi).
O olsa, Semih yedek olarak gelse birşey demem.
Maicon giderse Fatih Hoca'nın listesinde 3-4 yabancı Scout transfer hedefi vardır kesin.Semih'i ben de direk stopere yazmam ama Ahmet ile aralarında bi uçurum var.Ahmet aynı Sadık gibi kapalı takım stoperi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt