Bence bu sene şampiyon olduktan ve yönetim değiştikten sonra umarım yabancı sınırı da değişmez ve güzel bir transfer dönemiyle birlikte Marcao sol stoper olur, sağ stopere bir yabancı alınır. Ahmet, Serdar, Maicon falan ya ara transferde ya da 4 ay sonra gidici zaten. Semih de Prag'a döndükten sonra Gökay ve bir stoper daha alınıp stoper 4'lüsü tamamlanır. Mariano ve Linnes sağ beki, Nagatomo ve Emre Taşdemir de sol beki götürebilir. Ömer Bayram da en geç bu yaz gider. Savunma 4'lüsünü böylece güzelce kurmuş oluruz. Yeter ki şu transfer döneminde en azından bir forvet alalım ve o da Sinan'dan ve Eren'de iyi olsun. Bizi şampiyonluğa taşıyan önemli parçalardan birisi olsun yeter. En önemli parça olmasına gerek yok şu durumda çünkü öyle bir parçayı bu yönetim kolay kolay alamaz gibi. Sonra da şampiyonluk gelsin. Yönetim değişsin. Bu arada da Fatih Terim ile koordineli çalışabilecek güçlü bir yönetim başa gelsin. Alın size rakiplere korku salacak bir Galatasaray. Ayrıca biz böyle giderse cayır cayır oyuncu satarız. Altyapı da çalışıyor. Altyapıdaki her oyuncu fiziklerini geliştirdikleri sürece Avrupa'ya çift haneli fiyatlara satılabilecek kadar potansiyelli oyuncular. Böyle giderse devletin de borçları yapılandırmasından sonra 5 yıl sonra 0 borçla dosta güven düşmana korku veririz valla.