Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bi diyorsun ki sadece 55 m dolar diye. O devirde 55 m dolar ne demekti biliyormusun? Geldiğinde 2 m dolar borcu olan bir kulüpten bahsediyoruz. Takım avrupa şampiyonu oluyor sadece o sezon 2.5 m dolarcık kar ediyor. Bu Galatasarayı yeme değil de nedir?

Uefa yi alirken , hagileri , popesculari bedava seyredemezsin.

Derin GS store da GS logo lu urun satisina bile engel oldu, AIG ye merdiven alti sirket dendi iptal edildi anlasmalar, resmen baltalandi.

55 milyon dolar cok buyuk para dedin, o donemlerde bulent akini 8, serkan aykutu 9 milyon dolara alabiliyordun!! Bizi vuran birazda 2001 kriziydi , dolar bir ayda 3 katina cikmisti.

Asil 55 e klubu alip 120 milyon dolara birakan Canaydindi problem.

Düşünüyorumda zaten 3 gün kalmış neden böyle bir paylaşımda bulundular çok merak ediyorum. Sanki biz uyumadan çalıştık sabahlara kadar ama olmadı gibi bir şeye bağlayacaklarmış gibi geliyor, umarım böyle bir yüzsüzlük yapmazlar.

Bugün genel kurul var herhalde.Hayatımda ilk defa dedelerden bişeler umuyorum.Rezil etsinler şu Cengizi

Bugun kurul var transfer falan olmaz yarin gelin.

4 Ocak 00.01'de açıklanmasını beklediğimiz forvetler 28 Ocak oldu hala ortada yok.
Aynı filmi 2. kez izlettiriyorlar bize. Gözümüzün içine baka baka yalan söylediler.
Bu taraftar da konulu bir film çekecek 4 gün kaldı bekleyin.
Sizin yapacağınız işe soxayım!

Kral Sinan. Ikinci bir forvettense yaratici bir os topcusunu tercih ederim. Gonul ister ki belhanda dehlenip iki forvet+fernandes olsun ama malum.

Akbaba dönecek , Atalay falan var. Yazın Fernandes diye çok istedim ama şuan yabancı sınırı sıkışıksa 2 forvet alırım , ortasaha en son plan. Ortaya birileri kayıyor , hiç kimse kaymasa Linnes kayar.

ya su basaksehir satilacak olayina bir turlu kafam almiyor.
Hepi topu 1 sampiyon olmus elinde sadece 33 yas ustu oyunculari olan bir keriz niye alsin hakikatten mantiksizlik.
Kaca satilacak ayrica haci bu kulup. 300 milyon euro mu misal.
Şampiyonlar ligine gidiyor diye 300 milyon euro mu verilecek yani. Adamlarin hepi topu taraftar sayisi 1 o da su gozluklu adam.
Mantik arıyorum bulamiyorum. Neden?
Basaksehire para verecek olan keriz arkadas misal daha once sampiyonlugu olan bursasporu alip 30 milyon euroluk bir yatirim yapsa olmuyor mu?
Stadyum ise onlarinda var. Taraftari var e 300 milyon euro verecegine 500 versin besiktasi alsin misal onlar kabul ederler neden taraftari olan potansiyeli olan kadrosu minimum 70-80milyon euro olan bu takim degil?
Bizim ileri uçta Robinho Adebayor Demba Ba oynasa, bu sene Avrupa ligini kaldırırız renkdaş. Visca da olursa peeehey..

Orta saha isteyip durmayın, golü kim atacak. Golcü lazım kalası,ağırı falan filan fark etmez. Muhakkak bir golcü transfer etmek mecburiyetindeyiz.

Muslera
Mariano Maicon Marcao Nagatomo
Fernando
Belhanda Fernandes
Feghouli Alan Henry

Ben fitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt