- 16 Haziran 2010
- 208.822
- 162.488
- 6.838
Divan Kurul Toplantı | Saat 16.00'da | GSTV - Özhan Canaydın Yönetim ve Projeler ForumuDivan kurulu toplantısı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanır bilen renkdaşlardan cevap rica etsem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Divan Kurul Toplantı | Saat 16.00'da | GSTV - Özhan Canaydın Yönetim ve Projeler ForumuDivan kurulu toplantısı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanır bilen renkdaşlardan cevap rica etsem.
neyse ozan tufan'ı almamamız hayırlı olmuş.Bu yenge takım içi dengeleri altüst edebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değildir. Lakin Köylü bir milleti Sanayi devine çevirecek kadar akıllı bir yöneticidir. Hataları faydalarından daha çoktur.stalin adam mıdır peki?
neyse ozan tufan'ı almamamız hayırlı olmuş.
gunduz icmeyin su mereti kardesim..Sinan Gümüş 17 maç 10 gol yapsın yeter. Şampiyonluğu zorlarız.
2. Bi icardi vakası olabilirdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ücün birini alcaz demistir belkiulan bi taneyi yaptınız da 3 ü kaldı.
gunduz icmeyin su mereti kardesim..
Galatasaray Bombayı Patlatıyor: Artem Dzyuba - GSCimbom Transfer ForumuZe luis’i hic izlemedim ama daha cok yardimci forvet diyorlar
Eger öyleyse bize pivot ta lazim
Yenge Profesyonel dans / koreografi uzmanı. Ze Luis ile beraber çok aktif / sportif bir hayat yaşamları var.Aga bu nedir yav.