Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artem Dyzuba pivot santraforun kitabının yazılacağı bir oyuncu FT onu daha öncede istedi umarım olur. Mükemmel olur

Mitroglou malını mı alıyormuşuz? 6 aydır bunun çalışmasını yapıyorlarmış demek ki. Büyük başkan, büyük yönetim.

Bu arada ben Zé Luís 'e fitim, bu yönetim ile daha fazlası olmayacak çünkü

Birkaç saate kadar KAP gelebilir. Musti denen kendini akıllı sanan şahıs divanda sözde havasını basmayı seviyor çünkü. Geçen de böyle olmuştu...

Çok uğraştık, inan edin geceleri uyumadık.Son 1 hafta dört saat belki uyudum, iki kere hastanelik oldum.Ama öyle maliyetler vardı ki duysanız ağzınız açık kalır.Hocamıza mahcubum, istediklerini alamadık.Ama bilyorsunuz bi yandan da settlement agreement baskısı, Uefa sürekli tepemizde.

Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz.Taraftarlarımızdan bir ricam var.İnan edin, bu sene şampiyon olacağız.

Kendinizi buna hazırlayın, hayırlı forumlar.

Değildir. Lakin Köylü bir milleti Sanayi devine çevirecek kadar akıllı bir yöneticidir. Hataları faydalarından daha çoktur.

"Adamdir" demende bir beyis yok Levent yoldaş. Varsin tarih carpiticilarinin yalanlarina kanmis olanlar bugün faşizmin postallari altinda ezilen zavallilar yerine az da olsa insanca kosullarda yasayan insanlar olabilmelerinin en önemli müsebbiplerinden Stalin'in sivil katili bir canavar oldugunu sansinlar.

Gelecegin insanlari onu ve yaptiklarini minnetle anacaktir. Entelektüel/teorik olarak orta karar, düsünce yapisi olarak biraz köylü olmasinin yaninda tarim endüstrisini az gelistirme, bürokratizmle yeterince mücadele edememe, kendini kültlestirme gibi hata ve yanlislari olsa da Stalin sosyalizmi savunma ve fasizmi yok etme konusunda ortaya koyduklariyla takdiri haketmektedir.

Forvet transferi nerde kaldi mal yönetim?

Gsc forumu açtığımda birdenbire sayfalar dolusu yorum ve hiç beklenmedik 2 sürpriz golcünün transferi için kap bildiriminin geldiği haberini görecekmiş gibi bir his var içimde hep...

Mitroglu Eren'den iyi midir tartışılır. Dzemaili/Pandev vakası geliyor. :mad:

ze luis neden bilmiyorum ama yeşil burun adaları milli takımında bile oynamayan biri ve s.moskovanın 2 forvetinden biri satılma ihtimali zor gibi ,onuda geçtim 7.5 milyon euro nedir bu paralar gözden çıktıysa farklı oyunculara verilmesi daha mantıklı olur..

Bakalım hangi Uç/Pivot/ Target Man Santafor gelecek.

3 Aday var

charlie%20austin%20new.jpg.gallery.webp
Wilfried%2BBony%2BSwansea%2BCity%2Bv%2BWatford%2BPremier%2BXWF1qsXHTBil.webp
Dzyuba_2018.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt