Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ne diyorsun Paul a adama 1 yıldır talibizmisizJan Koller ne top oynuyodu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun Paul a adama 1 yıldır talibizmisizJan Koller ne top oynuyodu be
Ne diyorsun Paul a adama 1 yıldır talibizmisiz
İzledim de bizim burda stoperler hep sert savunma yapıyo.İnşallah yanılan ben olurum..Aga izle öyle demezsin. Bileklerine de çok hakim bu çocuk.
dün gece saat 4 e kadar 4-5 isim belirledik
2-3 kola ayrıldık çalışmalar için
özkan doğanı kastederek, küfür,şantaj ve tacizlere boyun eğip paramızı çarçur etmeyecez
KERATA BENİM ESKİ ÖĞRENCİM. İNGİLTEREYE SATMIŞTIM GÜZEL PARA. EFENDİ ÇOCUK ÇALIŞKAN DAHA NOLSUN
Hoca net bir tane hayvan istiyor ileriyeVideolari cok iyi ben cok isterim bu tarz pivot cunku bence boyle bir adam yok diye oyunu rakip sahaya kurup set hucumu yapamiyoruz. Boyle bir adamla Onyekuru - Feghouli cosar hatta Belhanda'nin ceza sahasi kosularindan goller cikmaya baslar.
Ama bu adam en az 10m
Zopayı çalmalık tamTam dayaklık bir tipi olduğu hususunda fikir birliğine varalım
Herkes ayni parayi istiyor, tabi son gunlerde talip olursan olacagi bu
İnşallah sallamıyordur seten de alırız. Hele bir de 5-6 m civarına alırsak manyak para kazanırız onuachudan.Videolari cok iyi ben cok isterim bu tarz pivot cunku bence boyle bir adam yok diye oyunu rakip sahaya kurup set hucumu yapamiyoruz. Boyle bir adamla Onyekuru - Feghouli cosar hatta Belhanda'nin ceza sahasi kosularindan goller cikmaya baslar.
Ama bu adam en az 10m
Tetteh de bi kumar ama bizim ligde savunmalar hep sert.İnşallah yanılan ben olurum..Tehteh gelsin gör bakalım