Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyorsun Paul a adama 1 yıldır talibizmisiz

Videolari cok iyi ben cok isterim bu tarz pivot cunku bence boyle bir adam yok diye oyunu rakip sahaya kurup set hucumu yapamiyoruz. Boyle bir adamla Onyekuru - Feghouli cosar hatta Belhanda'nin ceza sahasi kosularindan goller cikmaya baslar.

Ama bu adam en az 10m

Herkes ayni parayi istiyor, tabi son gunlerde talip olursan olacagi bu

belli ki transfer olana kadar çok isim çıkacak piyasaya çünkü listedekilerin hepsiyle görüşüyorlardır

dün gece saat 4 e kadar 4-5 isim belirledik
2-3 kola ayrıldık çalışmalar için
özkan doğanı kastederek, küfür,şantaj ve tacizlere boyun eğip paramızı çarçur etmeyecez

Boş yapmasınlar 6 aydır forvet için A-B-C planlarını yapacaklardı. A planı Alan’ın menajeri yamuk mu yaptı B ile imzayı attıracaktın 1-2 güne. Dalga geçiyorlar iyice bir hıyarın peşinden git koskoca transfer dönemi sonra adam böyle yaptı. Yapar, oyuncu son dakika vazgeçer, başkasıyla anlaşır. Senin hazır başka planların olacak.

Videolari cok iyi ben cok isterim bu tarz pivot cunku bence boyle bir adam yok diye oyunu rakip sahaya kurup set hucumu yapamiyoruz. Boyle bir adamla Onyekuru - Feghouli cosar hatta Belhanda'nin ceza sahasi kosularindan goller cikmaya baslar.

Ama bu adam en az 10m
Hoca net bir tane hayvan istiyor ileriye

Ama bu adam en az 10m
İnşallah sallamıyordur seten de alırız. Hele bir de 5-6 m civarına alırsak manyak para kazanırız onuachudan.

Ulan ben de diyordum ki adam 6 aydır Galatasaraylılara yaşattıkları için utancından yüzü kızarıyor vay be....

Meğer yanlış ilaç aldığı içinmiş.

Hala konuşacak yüzü kendisinde nasıl buluyor şaşıyorum doğrusu.

Evet arkadaşlar La Fonten'den masallar dinledik.

onuachu nereden baksan 1 gün oyalar.

2 isim daha çıksa tamam işte transfer dönemi bitiyor.

Bu hıyarlar bu saatten sonra transfer falan yapmasınlar, biz bu boku beceremiyoruz bir mal menajer, bir mal yönetici ile 2-3 transfer döneminde tek kişiye odaklanıp sıçıyoruz deyip bırakması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt