Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan bozuntusu çıkmış transfer yapılmayacak diyor burada hâlâ 3 dakikada bir Onuachu videosu paylaşıp saçma sapan yorum yapanlar.
Amacınız nedir başkanın skimsonik açıklamalarını unutturmaya çalışmak mı? Bu rezilliği perdelemeye mi çabalıyorsunuz?
Alamayacağın adamın nesini yorumluyorsun?
Cengiz’in paralı askerleri heryerde çalışıyorlar. Burada da maalesef bol miktarda mevcut.

İnş alamayız zaten herif çalım atarken parende atıp düşüyor.

Başkan bozuntusu çıkmış transfer yapılmayacak diyor burada hâlâ 3 dakikada bir Onuachu videosu paylaşıp saçma sapan yorum yapanlar.
Amacınız nedir başkanın skimsonik açıklamalarını unutturmaya çalışmak mı? Bu rezilliği perdelemeye mi çabalıyorsunuz?
Alamayacağın adamın nesini yorumluyorsun?
Cengiz’in paralı askerleri heryerde çalışıyorlar. Burada da maalesef bol miktarda mevcut.
Transfer yapılmayacak dedi mi

Yeniden merhaba Sürekli yazıyorum Fatih hoca eski hep sevdiği ikiliyi oluşturmak istiyor. Biz forvet +santrafor ikilisi ili Uefa aldık Süper Kupayı Jardel ile almadıkmı? O yüzden Tetteh ilk olmakla beraber Onuachu istiyor diye duyuyordum. İnşallah ikisinden biri olur. Tetteh ayakları bence daha düzgün gibi duruyor ama Onuachu'nun da hava topu hakimiyeti ondan iyi bence. Ben ikisine de razıyım tabiki yanında forvet şart. Ama forvet alınmasa da bu sene sonuna kadar idare edebilir ve yanına sezon sonu iyi birini alabiliriz

sneijderin skill videosu:LOL::LOL::LOL::LOL: 2.41e dikkat

eksi-sozluk-yazariyim-buradakiler-beni-elestiremez_836814.gif

Bizimkinin yanına bu daha iyi gider.

21st century apoid man divanin ortasinda ortadan kayboldu

onuachu için yeteneği hakkında bişey demicem ama alan+pato ikilisini getirebilseydik yada o tarzda bir ikili daha mutlu olurdum bitmedi gitti şu pivot merakı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt