Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Nevzat biraz sıktı gibi Ze Luisi klübü bırakmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna oyuncu falan almasınlar artık başakşehir bügün itibariyle ligi bitirdi
Çok kazık yemeden alabiliyorsanız alın ama kazıklanırsanız da beni alakadar etmez diyorum, neresini anlamadın ? 15 milyon da hikaye, Cengiz de Gomis'e 30 milyon diyordu 6.5'e gitti.gidin alın adamı çok kazık yemeden diyosun şimdide beni alakadar etmiyor diyosun 15 milyon istiyolar iki forvet alınır o paraya kazıklanarak hemde,bence sen yazdıklarını iyi oku tamamen kendinle çelişiyosun ayrıca diagne trabzon maçında oynayabilir gelmiş olsa bile..
Benim de asiri moralim bozuldu, 6 puan insallah kapanir.
Cengiz sen misin?
Digitürk iptal ettin mi?Boşuna oyuncu falan almasınlar artık başakşehir bügün itibariyle ligi bitirdi
öyle mantık olur mu renktaş bir dünya boş topcu alıyolar tabiki para bol dert değilki,bide şurdan bak bu adamı almışlar neden kariyerinde sadece 3 premier lig maçı var??
Sonra da hakemin ofsayt bayrağı ile gerçek dünyaya döner.Burak mitrogluyu top diye oynar
Digitürk iptal ettin mi?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mitroglu yalnız Olympiakos döneminde şampiyonlar Ligi'nde bile çok üst seviye işler yapıyordu.
Yurtdışında pek tutmadı galiba...
Bizim hakan şükür gibi galiba. Oda yurt dışında vasat performans gösterdi
Oh ciddi mi?Vasat falan değil 2 yıl önce Portekiz liginde gol kralı oldu