Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif

gidin alın adamı çok kazık yemeden diyosun şimdide beni alakadar etmiyor diyosun 15 milyon istiyolar iki forvet alınır o paraya kazıklanarak hemde,bence sen yazdıklarını iyi oku tamamen kendinle çelişiyosun ayrıca diagne trabzon maçında oynayabilir gelmiş olsa bile..
Çok kazık yemeden alabiliyorsanız alın ama kazıklanırsanız da beni alakadar etmez diyorum, neresini anlamadın ? 15 milyon da hikaye, Cengiz de Gomis'e 30 milyon diyordu 6.5'e gitti.
İşlemlerini yetiştirip, Bolu maçı başlamadan senin oyuncun olmasını sağlarsan, cezasını o maçta çekmiş olacak. Yani Alanya maçına çıkabilecek.

Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim. Türkçe'yi sonradan öğrenen benim çünkü.

Mitroglou, Alan-Pato-Luis tarzı bir oyuncuyla birlikte alınacaksa olabilir ama kağnı forvet görmekten bıktığım için umarım ki alınacak tek santrafor kendisi olmaz. Normal şartlar altında fena olmazdı ama şu an normal şartlar altında değiliz.

Mitroglu bitiriciliği orta düzeyde ama kendisi çok hantal attığı gollerin çoğu hava tıpundan sürekli orta kesmek lazım

Nisanda yerel seçimler var .Taraftarlar internet üzerinden Başahşehir'in devlet desteğine , bunun adaletsiz olduğuna ve bu sebepten seçim kararının değişeceğine yönelik ciddi bir internet çalışması yapmaz , gündem oluşturulmazsa Ronaldo+Messi de gelse Başak'ı şampiyon yapacaklar .

öyle mantık olur mu renktaş bir dünya boş topcu alıyolar tabiki para bol dert değilki,bide şurdan bak bu adamı almışlar neden kariyerinde sadece 3 premier lig maçı var??

Alalım demedim renktaş herkes gömmüşte niye bukadar kötü açıklayan yok ondan diyorum ben hiç izlemedim çünkü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitroglu yalnız Olympiakos döneminde şampiyonlar Ligi'nde bile çok üst seviye işler yapıyordu.

Yurtdışında pek tutmadı galiba...

Bizim hakan şükür gibi galiba. Oda yurt dışında vasat performans gösterdi

Burak mitrogluyu top diye oynar
Sonra da hakemin ofsayt bayrağı ile gerçek dünyaya döner.
Burak 50 gol de atsa zarardan başka bir şey değildir.

Miyroglu tek forvet gelecekse gelmesin ama yanında alan falan gelecekse acayip iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt