Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Yav arkadaş serkan korkmaz ne mal adamsın. Mehmet ekiciyi yalaya yalaya bitiremedi
Selçuk şu haliyle top diye oynar o hıyarı kazmanon TEK’i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav arkadaş serkan korkmaz ne mal adamsın. Mehmet ekiciyi yalaya yalaya bitiremedi
bunu ben sorduktan sonra söyledin ilk söylediğin bu anlama gelmiyor,gomise kimse 30 milyon demedi ama konu bu değil zaten herkes senin başkanın gibi beceriksiz değil ve her türlü satarlar bizi kazıklayacaklarıda kesin sadece diagne mi kaldı kazıklancak..Çok kazık yemeden alabiliyorsanız alın ama kazıklanırsanız da beni alakadar etmez diyorum, neresini anlamadın ? 15 milyon da hikaye, Cengiz de Gomis'e 30 milyon diyordu 6.5'e gitti.
İşlemlerini yetiştirip, Bolu maçı başlamadan senin oyuncun olmasını sağlarsan, cezasını o maçta çekmiş olacak. Yani Alanya maçına çıkabilecek.
Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim. Türkçe'yi sonradan öğrenen benim çünkü.
Nasıl zor yakalarız yahu? Akbil, bjk ve ts maçımız içerde. Bu hükumetspor bazı basit maçları da kaybeder.
Ağlıyorlar ancaLan bunlar 1 forvet mi alacak yoksa. Pek 2 gelecek hava yok gibi
2 mi bekliyorsun?Lan bunlar 1 forvet mi alacak yoksa. Pek 2 gelecek hava yok gibi
Tam tersi olacak bence. Arenadaki tışak maçından önce fark 3 olur. Ayrıca bahsettiğin adamlar bizde olsa herkes burun kıvırır. Biz bu oyunu sürdürelim rahat şampiyon oluruz.Kaybetmiyorlar iste. Robinho arda visca ba cok iyi kadro. Şu 3-4 hafta kayıpsız giderler bence. Akhisar-Erzurum-Antalya-Bursa önlerindeki maclar. 12 puanla cıkmaları zor degil. Bizim önümüzdeki 4 mac cok zor. Forvet de adapte olmamıs sekilde cıkacagız. Alacağımız 1 maglubiyet farkı 9’a cıkarıyor, moralmen coker herkes
1.55 forvet mi olur yaw
yaşı 30 ve ucuza gelmez zaten alan gelecekse ikinci adamda maliyetli olcaksa en azından genç olsun diye düşünülüyo olabilir,tarz olarak beğenilmiyo olabilir,yunan olması etken olabilir,balotelli marsilyaya gitti bize bunu kitleyecekler diye istenmiyo olabilir bencede gelmesin..Alalım demedim renktaş herkes gömmüşte niye bukadar kötü açıklayan yok ondan diyorum ben hiç izlemedim çünkü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi