- 16 Haziran 2010
- 208.820
- 162.488
- 6.838
Bir sonraki donem zaten yazin oluyor?Mayıs ayına kadar harcayabiliriz ama oyuncu bir sonraki transfer sezonunda dahil olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sonraki donem zaten yazin oluyor?Mayıs ayına kadar harcayabiliriz ama oyuncu bir sonraki transfer sezonunda dahil olur
Alan bitmiş diyola
Kesinlikle renktaş. Emre dün geceki fotoda bence öylesine oradaydı. Dikkate alındığına bile inanmıyorum.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Betis, Galatasaray, Atalanta 6 aylığına kiralama teklifi sunmuş Marsilya reddetmiş.Dayı fransızca bilmiyoruz, tercümesini yapsan?
Gomisin parasi Emre Akbabaya gitti.
Mayıs ayına kadar harcayabiliriz ama oyuncu bir sonraki transfer sezonunda dahil olur
En azından paramız yanmamış oluyorBir sonraki donem zaten yazin oluyor?
Bizimkilerin bunu akıl edebileceğini sanmıyorum ayrıca oyuncunun parasını Mayısa kadar yatırsak bile bu FFP kapsamına girer mi net bilgim yok sadece teorik olarak olabileceğini düşünüyorumhepsi mi? Sponsor falan da vardı. Ayr
Öyleyse iyi bak. En azından scout transferi 3-5 kalır belki.
Nisan sonuna kadarmis:Bizimkilerin bunu akıl edebileceğini sanmıyorum ayrıca oyuncunun parasını Mayısa kadar yatırsak bile bu FFP kapsamına girer mi net bilgim yok sadece teorik olarak olabileceğini düşünüyorum