Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zıbarıp yatıyorum ben ya ne çekilmez çileymiş bu transfer nöbeti.

Feghouli'de de bu kadar beklenmiş galiba da ben Yoktum o zamanlar buralarda değildim.

Hele bakayım bi feghouli geldiğinde neler konuşulmuş...

Transfer olmazsa giden olacak öyle yok.

Lan bu nasıl bi eziyettir. Soxacam sizin yapacağınız transfere ha

Alırlar birilerini muhakkak. Stancu, Culio falan son gün son saatlerde gelmişti. Önemli olan iyisi olsun inşallah.

Alin lan 2 iyi forvet vallahi yetti artik. Bu sezon sampiyon olursak hem maddi hem psikolojik anlamda acayp fark atariz herkese. Ben artik gercekten art niyet ariyorum

Bence Jese R. olabilir.

Hem kanat hem(gezen) Santrafor tipi.

Gözden düştü, ama kaliteli adam

Ismi medya ya çok düşmedi ayrıca

Tahta da yer aldı (?)

Siz bakmayin resmi sitede yayinlanan Fotoya, baskan cagirmis hoca gitmis, yönetim hoca arasinda kriz var, bugün iddialari yalanliyamadi bile,hocanin istedigi oyunculari istermis gibi yapiyorlar almiyorlar, hocada onlarin önerdigi futbolculari veto ediyor, ze luisi alamiyacaklari cok belli, ruslardan bu saatte ilk onbir oyuncusu alamazsin

Bana göre 1 tane kıçı kırık adam alcağız tamam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuşuldu mu bilmiyorum ama Ali Koç'un şöyle bir açıklaması var.

Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.
Gomisten gelen para = E.Akbaba+Ö.Bayram

Gsc forumla zamana sığmayan dakikalar ... 71 saat kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan olmuyorsa, Jese gelsin

Sarı Kırmızılı takım, Real Madrid altyapısından çıkan ve Fransız devi PSG'ye 25 milyon Euro gibi bonservis bedeliyle transfer olan ancak Paris ekibinin sansasyonel transferlerinin ardından gözden düşen Jese Rodriguez'in peşine düştü. Fransız ekibinin daha önce Las Palmas ve Stoke City gibi ekiplere kiraladığı İspanyol ekibini kiralamak isteyen Galatasaray, bu transfer için Fransız ekibiyle görüşmelere başladı.

Sol kanat mevkinde forma giyen ancak sağ kanat ve forvet mevkilerinde de oynayabilen 1993 doğumlu futbolcu bu sezon Fransız ekibinde sadece kupada bir maça çıkarken, piyasa değerinin 5 milyon Euro olduğu belirtildi. Fatih Terim'in yüksek bir bonservis bedeliyle gönderilen Garry Rodrigues'in yerine bu futbolcuyu düşündüğü öğrenildi.

zaten bi futbolcu küfür edemez rekor ceza yer dümenmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer gizli yürütülür diyorlar ama forvet aradığımızı herkes biliyor artık.

Transferin son günleri her kulüp tok satıcıyı oynuyor.

Kulüpsüz birçok forvet var. Gidin Tardelli yi alın. Yaşı 33 ama adam boşta. Tecrübeli ve kulüpsüz.

Genç oyuncu alacağız diyorlar ama zaman daralıyor. Böyle giderse kimseyi alamayacaklar.
Yanına da paulo henrique al olsun bitsin. 29 yaşında trabzonun o saçma kadrosunda başarılı olması imkansızdı zaten. Tardelli 8 10 gol paulo da 5 civarı gol atar mı atar. Şu dakikada 8 10 milyon euro artı maaşla kazıklanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Hiç forvetsizlikten iyidir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

31/08/2018 psikolojisi yaklasiyor
Screenshot_20190129-001901.webp

Bu akşamki Fener -Malatya maçında şike kokusu sezen var mı arkadaşlar?
Fener’in son 15-20 dakikada tamamen ölmüş gibi bir durumu vardı.
Antu’da Ersun ve futbolculara ana avrat sövüyorlardı.
Malatya 3ü 4 ü atacak pozisyonları atamazken ne oldu da bu rezil Fener gol attı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt