Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1334762.webp

Baskan diyorki kimse baskiyla parayi car cur ettiremez diyor. Taraftara rest cekti. Transfer olmama ihtimalini de aciklamis oldu.

Lig artik sekillendi . Basakla biz kaldik.
Forvet demek Sampiyonluk demek.
Forvet demek en kotu ihtimal 2. Lik demek. Bu ikisi ne demek?
Sampiyonlar Ligi demek. Yani 50 milyon euro gelir demek.
Simdi forvet alinca mi parayi çar çur ediyirsun?
Almayinca mi ?
Vizyonsuz beceriksiz dedikmi de kiziyorlar.
Yav hocam şampiyonluğu ya da şampiyonlar ligini de geçtim, forvetsiz takım mı olur Allah aşkına. Galatasaray bu yahu. 20 ye yakın gol kralı çıkarmış takımın, bütün başarılarını hücum futbolu oynayarak kazanmış bir takımın 1 tane bile elle tutulur forveti nasıl olmaz. Başkan bey forvet alarak taraftara lütuf etmiş olmayacak. Anlamadığı şu ki Galatasaray SK nın en gözde dalı futboldur ve futbolun meyvesi goldür. Ama senin takımında gol atacak insan yok. Gol atmak atmamak senin için sorun değilse sat kaleciyi de madem. Küçülmek mi istiyosun forvetten kısarak. Küçülmekse derdin sar hocam Muslerayı. Golcüsü olmayan bi takımın kalecisinin 4 milyon alması doğru mudur ? Sat yüksek maaşlı adamlarını. O zaman derim ki eyvallah takım batıyor kimseyi alamıyoruz. Ama o halde bile olsak en azından maç kazanmak için atan adamının iyi olması gerekmez mi? Anlayamıyorum. Forvetsiz maçlara çıkmak götünde donun oömadan sokağa çıkmak gibi bişey. Bu zaruriyettir parayı sokağa atmak değildir.

Mitroglou na bile razıyız. Hiç almamaktan iyidir.
Bu yunanın her zaman alıcısı oldu. Marsilya son gün her türlü satar. İtalyan golcüler her türlü yetenekli. Zamanında immobileue 5 milyon teklif etmiştik. 2 3 milyon daha fazla verseydik adam akacaktı. Açıkçası 2. Lig topçusu olsun italyan olsun alman olsun derim. Yine de bilmiyorum renktaş. Yunan kültürü bizim kültürümüz çok yakın. Kostas çok iyi şeyler yapabilir. Avrupa olmadı ama burası olabilir belki.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demekki kimse ze luisi izlememiş atıp tutuyor

15 milyon gayet doğal, biz ozanı 11e verdik kendi enayiliğimiz

ze luis belki leblebi gibi gol atmıyor ama TAM iste TAM bizim sisteme uygun forvet: takımı oynatacak ve ara sıra gol atacak

bizim sistemde öyle pivot gerekli değil zaten, ze luis gibi allrounder tutar

ama alamayız geçin

Gökmen yarin yine oyuncu felan iniyor yarin diyor. Pato ile micmisti

Midyaland forvet aldıysa , 10 dan kapıyı açıp 7,5 a satarlar bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jardelden pahalı ha....

Jardel görüyor gol atıyordu bir şekilde top ağlara gidiyordu adamda...

Buda öyle o zaman olmalı ?

15 milyon 28 yaşında bir futbolcuya hemde.... Çok büyük para bizim için ya.

Genç olsa neyse. Satarsın dersin en kötü aldığın fiyatın yakınına kaliteli ise.
Jardel gibi olağanüstü bitiriciliği yok, Ze Luis daha çok sprinter bir adam. Biz de her türlü iş yapar ama dediğin gibi bu yaştaki bir adam için çok para. Risk alacaksam bu paraya Pato'yu alırdım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanırım, çok da süper olur.bence gecenin haberi.bizim medyanın içi boş.avrupalı kolay kolay yalan yazmaz... bu arada Kostas Mitroglu'da çok iş yapar bizde.Tam ceza sahası golcüsü.Hem havadan hem de yerden.Zaten Yunanistan li futbolcular komşu ülke olduğu için uyum sorunu çekmiyor(Gekas,Samaras,Tzavelas vb.)Tek sorun Fatih hoca hücum pres yapan oyuncu tarzını seviyor.İste onu yapamaz.

Burada şöyle bir algı oluştu sanki Mitroglou gelmiş her şey hazırda sanki biz beğenmiyor istemiyor gibiyiz, benim bildiğim kadarıyla Uğur Karakullukçu 'nun sabah söylemesinden sonra ciddi şekilde tartışılmaya başladı ortada çok kesin bir kaynak yoktu Bipspor söyledi ya ! derseniz dün Alan ve Bony geliyor diyen Bipspor mu ? diye sorarım önce

Benim bildiğim kadarıyla Mitroglou ile Benfica ciddi ciddi ilgileniyordu, hani Mitroglou 'nun kariyerinin önemli bir dönemini geçirdiği / bizim avrupa ligindeki rakibimiz olan Benfica bence o transfer de kesin değil ben Mitroglou yerinde olsam Benfica 'dan yana kullanırdım tercihimi

Yani uzun lafın kısası bence Mitroglou bile gelmeyecek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt